2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 29 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مشاوره بردیمش .فحش داد اومد بیرون.اصا اینجوری نبود الان دو ساله عوض شد

گلم شاید اینکارارو می‌کنه واسه بچس ؛ هرچند اینا همه بهانه است ؛ من میگم تکلیفتو مشخص کن ؛ زندگیتون اینه ایشالا که مادر بشی ولی اگه هم نشد فدای سرت شوهرت یا باید درک کنه حالا یا بی بچه یا پرورشگاه یا رحم اجاره ای یا جنین اهدایی یا حالا هرچی ؛ یا اینکه ول کنه بره ؛ نه زندگی به کام شما تلخ کنه ؛ هرچند وقتی خونه زندگی مستقل نداره اصن شرایط پدر شدن نداره

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
گلم شاید اینکارارو می‌کنه واسه بچس ؛ هرچند اینا همه بهانه است ؛ من میگم تکلیفتو مشخص کن ؛ زندگیتون ا ...

نمیاد دکتر بریم برا بچه میگه حوصله بچه ندارم.

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نمیاد دکتر بریم برا بچه میگه حوصله بچه ندارم.

عزیزم شوهرت یا افسردگی داره که حوصله هیچی نداره یا هم اینکه جای دیگه مشکل داره ؛ معتاد نشده عرق خور نشده رفیق باز نشده خائن نشده؟

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
عزیزم شوهرت یا افسردگی داره که حوصله هیچی نداره یا هم اینکه جای دیگه مشکل داره ؛ معتاد نشده عرق خور ...

همه این کارارو ک گفتی کرده.الان تریاک میکشه مشروبم میخوره.میگه دستم خالیه اخه ور شکسته شد سر خیانتش

همه این کارارو ک گفتی کرده.الان تریاک میکشه مشروبم میخوره.میگه دستم خالیه اخه ور شکسته شد سر خیانتش

گلم دیگه منتظری سرتو ببره ؟ شرایط جدایی نداری؟

شوهر منم ۱۰صبح میره۱۱شب میاد زندگیا سخت شده من ک درکش میکنم

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
ن نمیحوام پیش مادر پدرم برگردم جایی دیگرو هم ندارم.ولی خدایی دلسوزه و مهربون‌...

خودت درآمد نداری ؟ مهریتو نمیده ؟

خدا خوش از دست پدرشوهرت نجاتت بده  بخدا این دیر اومدناشم  از دست باباشه  

تاپیکاتو خوندم  گفتی شوهرم  شیمی درمانی میکنه  

الان بهتره ؟

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
خدا خوش از دست پدرشوهرت نجاتت بده  بخدا این دیر اومدناشم  از دست باباشه   تاپیک ...

ار بخدا تمام مشکل زندگیمون باباشه.انشالله ب حق فاطمه زهرا خودش نجاتم بده 

بهتره ولی باید دارو بخوره ک داروهاشو قطع کرده