2777
2789
عنوان

شوهرم

956 بازدید | 29 پست

خیلی دلم گرفته تو ی شهر غریبم شوهرم صبح ساعت ۹ میره بیرون تا 8 ۹ شب بیرونه تازه میاد طلبکارم هست نگید طلاق چون نمیتونم جایی برم و دوستش دارم.شب هم میاد ن کاری ب کارم داره.شام میخوره میگیره میخوابه‌...با من خیلی سر سنگینه...باباش بهم خیلی گیر میده .نمیتونم از دستش گوشی دست بگیرم صبح تا شب تو خونه تنهام‌

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

سر کار نمیره شوهرت؟ چقد ی پدر شوهر ها تون رو میدین شما.. آدم تعجب میکنه 

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه همش سرکاره ؛ شب میاد خونه اذیتش نکن ؛ ۱۲ ساعت کار کردن کم نیست ( البته اگه واقعا سرکاره ) شوهر منم بنده خدا خیلی کار می‌کنه نه تنها باید نگران ما باشه باید حرص حق خواهر و برادرا و کارمندا هم بزنه ؛ زندگی سخت شده ؛ مردا بیشتر تحت فشارن ؛ وقتی میاد خونه دور از جونش قشنگ جنازه است به دوساعت شام بخوره و بعدشم میگه فقط بیا بخوابیم ؛

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
سر کار نمیره شوهرت؟ چقد ی پدر شوهر ها تون رو میدین شما.. آدم تعجب میکنه 

تو ی حیاطیم .هر چی تو دهنشه بهم میگه شوهرم هیچی نمیگه میگه بابامو بزنم....ن ویلا سازه‌...کاری نیست ک بخواد اداری باشه

اگه همش سرکاره ؛ شب میاد خونه اذیتش نکن ؛ ۱۲ ساعت کار کردن کم نیست ( البته اگه واقعا سرکاره ) شوهر م ...

ن اگه کار میکرد ک بهش گیر نمیدادم .پیمان کاری میگیره اونم فوقش تا ۴.

باشگاه برو  یه جوری خودتو سرگرم  کن  دلت نگیره

با شوهرتم صحبت کن  بگو دلم میگیره  روزای تعطیلت  بیا  بریم گردش و فلان 

شبم میاد خسته  

براش میوه و چایی  ببر  

بگو بزار ماساژت  بدم  خستگیت  در بره 

به خدا  اخلاقش همچین خوب بشه 

من شوهرمو همش ماساژ میدم  یا کمرشو میخارونم  تا بخوابه   یه شب کنارش نباشم  خوابش نمیبره  میگه بدون تو نمیتونم  بخوابم 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
ن اگه کار میکرد ک بهش گیر نمیدادم .پیمان کاری میگیره اونم فوقش تا ۴.

خب پس یه کار کن همون ۴ و ۵ بیاد خونه ؛ معنی ندارد مرد خیابون متر کنه

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
نمیاد میگه بیام چوار خونه چکار کنم

ای بابا ؛ مشاوره نمیاد ؟

باشگاه برو  یه جوری خودتو سرگرم  کن  دلت نگیره با شوهرتم صحبت کن  بگو دلم میگیر ...

همه این کارارو کردم حتی حموم هم میبردمش ....الان اصا ادم حسابم نمیکنه میگه بیرونم هستم زنگ نزن پیام نده