من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایدل چیه دقیقا نکنه همون رقصنده و خواننده ها ترکی میگن؟؟؟
کره ایی جانم
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
چند سالته؟کم کم فراموش میکنی احتمالش یک در میلیونه
من تصمیمم قطعیه ولی بازم منصرفم کنین یا یه دلیل ادامه بگین برام
اها اره ذهنم سمت فیلما ترکی بود قاطی کردم خب چندسالته اصن از ایدل شدن چیزی میدونی
دارم اطلاعات به دست میارم
من صدام بد نیست و رقصمم خوبه ولی بعد یه مدت فهمیدم به زیست هم خیلی علاقه دارم و میخوام پزشک بشم و تو ایرانم میتونم موسیقی و سازم و ادامه بدم یکم تو کره بهترین ای دلم بشم چون ایرانی و خارجی خیلی بهم بهت داده نمیشه و خانودمم خیلی موافق نیستن ولی امکان داشت راضی میشدن
یعنی دوست داری خودت خواننده کره ای بشی؟ برو جزو اون گروها؟ مگه میشه یه ایرانی عضو شه
بله که میشه