2777
2789

خواهرم داره طلاق میگیره با ی بچه 3 ساله اصلا منو خواهرم نمی سازیم باهم الانم کل خونه انگار مال اونه حتی نمیزاره تو اتاقم برم واقعا نمیدونم چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل کن اسی

دقیقا منم تو شرایط تو بودم و الان عذاب وجدان دارم که تحمل نکردم و همش با خواهرم دعوا میکردم

از حقت بگذر که بعدا وجدانت راحت باشه

می ارزه

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
تحمل کن اسی دقیقا منم تو شرایط تو بودم و الان عذاب وجدان دارم که تحمل نکردم و همش با خواهرم دعوا می ...

من کلا ادمیم ک معتاد اتاقم کلا تو اتاقمم الان هیچکاری نمیتونم بکنم تو حال نشستم

اینکه شما نگران خودت باشی هم کاملا منطقی هست احتمالا مشکلاتی با هم داشتید دیگه ، سرموقع با خانواده در مورد شرایط خودتون و خواهرتون صحبت کنین تا همه به ارامش برسن و دلخوری پیش نیاد