2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه دردت تا کی خوب شد؟ منم ترشح لوسیونی داشتم الان بهتر شده

من ترشح لوسیونی ِ میگم اونجوری نبود ک خیلی داشته باشم ها نه خیلبییییی کم . سینه در تاالان ک هفته6 هستم همرامه ولی کمتر شده

من ترشح لوسیونی ِ میگم اونجوری نبود ک خیلی داشته باشم ها نه خیلبییییی کم . سینه در تاالان ک هفته6 هس ...

سینه هات خیلی زیاد درد میکردن؟ منم دارم ولی ن تا اون حد که فکر کنی وحشتناک بیشتر نوکش میسوزه و زیر نوکم هم درد داره

سینه هات خیلی زیاد درد میکردن؟ منم دارم ولی ن تا اون حد که فکر کنی وحشتناک بیشتر نوکش میسوزه و زیر ن ...

ن اول نوک سینه حساس شد بعد کل سینه و بعد نوک خوب شد ولی سینه دردم مونده ولی فقط درجدی بود و الان هست ک اگ دست بزنم درد میگیذه 😐

ن اول نوک سینه حساس شد بعد کل سینه و بعد نوک خوب شد ولی سینه دردم مونده ولی فقط درجدی بود و الان هست ...

اسی دعا می‌کنی منم حامله باشم توروخدا ...شوهرم همش میگه واسه بارداری اول سنت گذشته اسفند میشم ۲۵

اسی دعا می‌کنی منم حامله باشم توروخدا ...شوهرم همش میگه واسه بارداری اول سنت گذشته اسفند میشم ۲۵

😳😳😳😳ن بابا چی سنت گذشته 27 28 برای بچه اول عالیا منم زود حامله شدم چون خیلی تنهام

قرصی چیزی مصرف کردی تاحالا برای بارداری

سینه درد . اشتها زیاد .ترشح لوسیونی

من اومدم تو تاپیکت چون سوال خودمم بوده😂✋منم فک میکردم چرا لکه بینی ندارم حتی لک لانه‌گزینیم نداشتم...چنجا دیدم که‌گفتن ممکنه دختر باشه چون دختر خیلی خوب جا میگیره ولی پسر ضعیف تره و کسایی که پسر داشتن لکه بینی داشتن..حالا باز معلوم نیس علائم هرکس مخصوص خودشه

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه