2777
2789
عنوان

نظرتون؟! 😂🙄😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 107 پست
بچه ۱۰ ساله ای ک رل میزنه رابطه برقرار میکنه 💔...

کلا خیلی اوضاع خیطه فقط نمیدونم خانوادشون کدوم گورین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خواننده ای که تو شعرهاش فحاشی میکنه و ا از جملات رکیک تو شعر استفاده میکنه  درست مثل ...

حالا مگ اینا میفهمن ی مشت بچه ک تتلو الگوشونه

کلا خیلی اوضاع خیطه فقط نمیدونم خانوادشون کدوم گورین

انقد مورد دیدم خانواده هه ب پشمشم نیس

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
کلا تین ایجرا خیلی بخاطر فضای مجازی دارن غلط اضافه میکنن و هیشکی. جلوشونو نمیگیره بعضیام ک افتخاره و ...

بهشون حرف هم نمیشه زد حمله میکنن میریزن سرت فقط باید سکوت کنی تا بزرگشن و بفهمن چقد تباه بودن

بهشون حرف هم نمیشه زد حمله میکنن میریزن سرت فقط باید سکوت کنی تا بزرگشن و بفهمن چقد تباه بودن

نمیفهمن بزرگ نیشن ی نسل دیگ مث خودشونو تشکیل میدن

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
جدی ؟اینو نشنیدم ماجراش چیه

این ایه رو شنیدی!؟ 

تتلوا علیهم ایاتنا

میگن این تتلو هست خدا اشاره کرد هبهش ت وقرانم هست درصورتیک ک تَتْلو خونده میشه و معنیش چیز دیگس اصلا بلد نیستن قران بخونن 

از همه بدتر این شاخ های اینستا بلاگرا ک خودشونو ب گند کشیدن واسه فالور 😑همین نیکا فلاخی ماشالا با ه ...

کلا همشون دارن طلاق میگیرن و.... اصلا فضای مناسبی واسه بچها نیست 

الان دیگ هرچقد عجیب تر و بی ادب تر باشی شاخ تری 😂

کلا طرز لباس پوشیدن فرق کرده ما کی همچین اجازه کیدادن بریم بیرون یا بچه 14ساله بره ارایشگاه و ناخون بکاره

این ایه رو شنیدی!؟  تتلوا علیهم ایاتنا میگن این تتلو هست خدا اشاره کرد هبهش ت وقرانم هست درصو ...

یا مدینه منوره   من دیگه معده ام کامل اسیدی شد دیگه تحمل ندارم دمت گرم  ینی اگ شستشوی مغزیشون میدادن هم تا این حد به تباهی نمیرفتن.....کاش معنی این ایه ای ک میگن رو بدونن حداقل

کلا طرز لباس پوشیدن فرق کرده ما کی همچین اجازه کیدادن بریم بیرون یا بچه 14ساله بره ارایشگاه و ناخون ...

الان ک دیگ عادیه

مشکل اینه اصلااااا اشتباهات خودشونو قبول نمیکنن شدن قوم انکار و لجبازی

یا مدینه منوره     من دیگه معده ام کامل اسیدی شد دیگه تحمل ندارم دمت گرم   ینی اگ شس ...

متاسفانه ی مشت، بچن ک یا بد سرپرستن یا مادرپدراشون بیخیال یا کارمندن و مظارت چندانی ندارن و اصلاااا بلد نیستن عربی یا قران بعد کوکورانه را هی خاننده مث اینو میرن و فک میکنن حرف حق. میزنه 

الان ک دیگ عادیه

اره چون هیشکی هیچی نمیگ زمان احمدی نژاد بود فکنم هرکی شلوارش یکم بالاتر بود رنگی. میکردن پاشو یا لباست کوتاه اوه یکاری میکردن الان هیشکی هیچی. نمیگ چون قشر جوون و خنگ و نفهم جامعه ان ک هرچی میگی کارخودشونو میکنه و سختگیریم کنی ماشالا بلدشدن خودکشی و فرار و تباه کردن خودشونو کلا بلدن