2777
2789
عنوان

نظرتون؟! 😂🙄😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 107 پست
طرفداراش میگن صل علی تتلی و آل تتلی پس برا همین طرز فکر میگن😂

خاک بهشون واقعا.. وقتی ایات قرانم ب تتلو ربط میدن همین میشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواننده ای که تو شعرهاش فحاشی میکنه و ا از جملات رکیک تو شعر استفاده میکنه 

درست مثله هنرپیشه ای هست که تو فیلم غیراخلاقی بازی میکنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
الله اکبر اینهمه جلاااااااااااااال  الله اکبر اینهمهههههه شکوووووووه  با ریتم بخون لطفاً ...

خوندم😂😂😂😂لعنت بر ال تتلو 

خاک بهشون واقعا.. وقتی ایات قرانم ب تتلو ربط میدن همین میشه 

جدی ؟اینو نشنیدم ماجراش چیه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
خدایا منو گاو کن😐 کاش ی مشت خاک بودم و چنین روزی رو نمیدیدم😂😐 پشم هایم چ بی رحمانه در هوا میچرخ ...

مررا بابت این شوک ببخشششش

باور کنین چن سال دیگ راه بریم رو زمین باید پول بدیم ینی تو خیابون هرچی دیدیم نباید ب روی خودمون بیاریم باور کنین چن سال دیگ کارای خاک برسریشونم میارن تو خیابون ینی جرات نمیکنیم پا بزاریم بیرون اتقدر وحشتناک نیشه چیزایی ک الان بهش نیخندیم چمیدونم زامبی خون اشام دراکولا همش واقعی میشه من نرده شما زنده ازین نسل هیچی بعید نیست 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
خدا زودتر کوتاه بیاد بزاره امام زمان ظهور کنه وگرنه نسل جدید یکی رو میارن میگن این خداست استقفرالله& ...

پیجشو نمیدونم خودمم تلگرام تو ی کانال دیدم پرام ریخت گفتم بیام شمارم اپیلاسیون کنم 

هیس کفر نگو... فرض کن فحشاش بشن کتاب مقدس حححح

اره 😂محسن ابراهیم زاده رو دیدی مسخره میکرد؟😂اهنگ دونه دونه دونه دونه اشو دهن کجی کرد بعد فوش خیلی بدی ام ب طرفداراش داد

طبیعیه عادت میکنیم خواهر !داریم به آخر الزمان نزدیک میشیم 😂😂😂😂 واقعا یارو هرچی زده جنسش خیلی خو ...

تازه ما خوبیم 100سال دیگ همینقد اعتقادم نیست

اینه بچه ان.....هیجانی ان و پرشور و فکراشون اینطوریه......تتلیتی هایی مثل این و طرفدارهای تعصبی بی ت ...

کلا تین ایجرا خیلی بخاطر فضای مجازی دارن غلط اضافه میکنن و هیشکی. جلوشونو نمیگیره بعضیام ک افتخاره واسشون

از همه بدتر این شاخ های اینستا بلاگرا ک خودشونو ب گند کشیدن واسه فالور 😑همین نیکا فلاخی ماشالا با همه لاس زده ممد و متینو ...