2777
2789
عنوان

نظرتون؟! 😂🙄😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 107 پست
خدا زودتر کوتاه بیاد بزاره امام زمان ظهور کنه وگرنه نسل جدید یکی رو میارن میگن این خداست استقفرالله& ...

دیگ بدتر ازین ک انگار خدا پسر خالشونه؟تو اهنگاشون ک میخان شاخ و گنگ باشن خدارو یجوری راجبش حرف نیزنن انگار پسرخالشونه 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
اونی که این حرفو زده اوسکل قرنه  مثل اوسکلایی که زمان پیامبر بود

مشکل اینه زمان پیامبر معجزه میاوردن تموم میشد الان معجزه هم بیاد.. میگن شعبده بازی و چشم بندی و فوتشات و فوتوشاپ و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا فقط طرز صحبت مناسبش؟😐 خدابا بسه دیگه بزار امام زمان بیاد داریم به فنا میریم

طرز صحبت مناسبش فحش ناموسیه دیگ 😂😂😂

طرز صحبت مناسبش فحش ناموسیه دیگ 😂😂😂

همون جالب اینجاست میگه مناسب سنمونه و اقتضای زمونه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
یارو اسگل بوده ک اینو گفته ولی واقعا بعضی حرفاش واقعیته گرچه خیلی فوش میده

اره منکراینا نمیشم ولی پیامبر اخه؟؟؟ این نهایت بتونه جزو سیاهی لشکر باشه 

شاید باورتون نشه ولی بعضی ها تتلو رو میپرستن واقعآ یعنی تتلو بگه خواهر مادرتونو بدین من تقدیم میکنن ...

خیلی عجیب شدیم مااااا خیلیییییی

پیامبر امیرتتلو جلوس میکنند خخخ

😂😂😂شیطااان داره از ما درس یاد میگیره بخدا 😂

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
دیگ بدتر ازین ک انگار خدا پسر خالشونه؟تو اهنگاشون ک میخان شاخ و گنگ باشن خدارو یجوری راجبش حرف نیزنن ...

واقعا احمقانس .مادرم میگه این یماری ها مثلا کرونا همش بخاطر کفر و اینجور کارای مردمه.اما متاسفانه دامن خوب و بد رو باهم میگیره.الان یسریا دزدی و خلاف میکنن پول درمیارن خودشون رو درمان میکنن و دارو میتونن بخرن ولی اون فقیر بیچاره که دستش خالیه نمیتونه درمان کنه و از دنیا میره

واقعا احمقانس .مادرم میگه این یماری ها مثلا کرونا همش بخاطر کفر و اینجور کارای مردمه.اما متاسفانه دا ...

اره مادرت راس میگه همه این بدبختیا خشکسالیا اینکه برف نمیباره همش بخاطر همین چیزاس ولی کرونا ک بحثش کلا جداعه ویروس دست سازیه ک خودشون انداختن ب جون مردم

حتما اینو یه بچه مدرسه ای نوشته  اوسکلا

همینا خطرناک ترازهمن همه غلطی دارن میکنن نمیدونم خانوادشون کجان اخرشم مملکتو ب عن میکشن