2777
2789
عنوان

نظرتون؟! 😂🙄😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 107 پست

این احتمال قبل دیدن این سوال 10 تا شات رفته بالا مست و گیج بوده اسکل 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

😐 این اسید و سم رو قاطی کرده دیگه شده این 

اخ برگام🍃

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یا مدینه منوره😂

یا نجف اشرف

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
ملائکه تشنج کردن😐 یا امام زاده بیژن و سایر بستگان و آشنایان🍃🍃

😂😂😂😂😂😧من گفتم ینی مردم چی میزنن؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یا خدا

فقط طرز صحبت مناسبش؟😐

خدابا بسه دیگه بزار امام زمان بیاد

داریم به فنا میریم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

یارو اسگل بوده ک اینو گفته ولی واقعا بعضی حرفاش واقعیته گرچه خیلی فوش میده

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

شاید باورتون نشه ولی بعضی ها تتلو رو میپرستن واقعآ یعنی تتلو بگه خواهر مادرتونو بدین من تقدیم میکنن در این حد 

نسل جدید نسل عجیب و البته ترسناکی ان (همه شون نه، اکثرشون)

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یکی پر های منو جمع کنه😐🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.