2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ک از جاری ش خشکل تره لایک م بکنه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

شماره ۶

بعد اون دکلره میخواد

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
حدودی هم بگید ممنون میشم جنس موهام نازکه ولی تا به حال رنگ نشده

میگم ک عزیز راجب رنگ مو اطلاعی ندارم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

رنگ های ۱۱ و ۱۲ دودی روشن ترینن 

فقط دفعه اول و دوم نارنجی روشن میشه باید چندبار تکرار کنی

با اکسیدان ۶ درصد بزن چندبار با فاصله چندروز بزنی مثل دکلره موهات روشن میشه بدون اسیب

رنگ های ۱۱ و ۱۲ دودی روشن ترینن  فقط دفعه اول و دوم نارنجی روشن میشه باید چندبار تکرار کنی با ...

شماخودت امتحان کردی عزیزم؟ من قبلا ۹ دودی گذاشتم درسته خیلی قشنگ میشه.ولی تاحالا ۱۱و ۱۲ نذاشتم.اگه  بااکسیدان ۹ درصد بزارم چطور؟

شماخودت امتحان کردی عزیزم؟ من قبلا ۹ دودی گذاشتم درسته خیلی قشنگ میشه.ولی تاحالا ۱۱و ۱۲ نذاشتم.اگه & ...

اره عزیزم مم همیشه موهامو میزنم 

با اکسیدان ۶ بزن که اسیب نبینه فقط چندبار تکرار کن رنگ رو عالی میشه روشنه روشن