2777
2789

🤔

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

اوخودا ،منم تو ۲۷هفته ۹۲۰گرم بود ،الان ۳۰هفتم ،یعنی ۱۴۰۰_۱۵۰۰شده🤗؟؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنین از ۳۵هفته ب بعد خوب وزن میگیره نگران نباش

برا من ۳۴هفته ۲۵۰۰بود ۴۰هفته ۴۱۰۰

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوبه گلم من یک کیلو و 600 گرم بود تو 30 هفته

چرا نی نی من کم بوده😔

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
اوخودا ،منم تو ۲۷هفته ۹۲۰گرم بود ،الان ۳۰هفتم ،یعنی ۱۴۰۰_۱۵۰۰شده🤗؟؟

شایدم بیشتر😍

جنین از ۳۵هفته ب بعد خوب وزن میگیره نگران نباش برا من ۳۴هفته ۲۵۰۰بود ۴۰هفته ۴۱۰۰

طبیعی زایمان کردین؟

اوخی😍

شماهم مثل من عاشق بچه این؟منک میمیرم براش😍😋

شماهم مثل من عاشق بچه این؟منک میمیرم براش😍😋

من از بچگی عاشق بچه بودم 😅بچه های همسایه رو من بزرگ کردم کلا🤣🤣الانم ک نی نی خودم توراهه میگم این بیاد ک من خوردمش😥😋🤤🤤🤤🤤🤤

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
ن عزیزم اصلا هم کم نیست بعدشم ازین ببعد بچه وزن میگیره مخصوص ماه اخر  خودتو تقویت کن نگران وزن ...

من اخرشب صب زود شیر خرما میخورم بین روز میوه میخورم بادم پسته گردو خرما دو روزی یا روز درمیون میخورم..فقط صبونه ساعت ۱۲ ظهر میخورم😑

من از بچگی عاشق بچه بودم 😅بچه های همسایه رو من بزرگ کردم کلا🤣🤣الانم ک نی نی خودم توراهه میگم این ...

عین همیم بخدا😂