2789
عنوان

شوهرم😒😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا من توی زندگی شما نیستم ولی اینجوری که به نظر میاد پشیمونه

پشیمونه ولی دوروزدیگه یادش میره 

یه هفته پیش بچم بالا اورد از قطره اهن میگم بهش یه قطره خارجی بخریم میگه این از قیافه تو حالش بهم خورده منم بودم حالم بهم میخورد بخشیدمش 

دوباره دیروز یه زن سیاه تو تلویزیون بود کفت عه نگاه کن پوستش رنگ توعه و بعدشم کلی مسخرم کرد در صورتیکه من خیلی سرم ازش و قیافم خوبه خیلی دلم شکست هروقت حرفاش یادم میاد خیلی ذلم میشکنه

خب ینی چی؟  مثل آدم باهاشون خوب رفتار میکنیم عکس العمل خوبی داشته باشن دیگه  اینا چ موجو ...

مثلا تو دعوا اکثرا زنا پیش قدم میشن برا آشتی ولی اشتباهه من قبلا خودم پیش قدم میشدم چقد هم ناز میکرد الان اگه دعوامون بشه تا یک سال هم اون نیاد جلو من جلو نمی رم دیگه میدونه سعی میکنه دعوا نکنیم اگه هم بحثی بود زود خودش میاد آشتی

بچه ها  میدونین هرچی بیشتر به مرد کم محلی کنی بیشتر میکشه طرفت

تو وافعیت که برعکسه.خواهر من بی محلی کرد شوهرش سراز جای دیگه درآورد☹☹☹

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مثلا تو دعوا اکثرا زنا پیش قدم میشن برا آشتی ولی اشتباهه من قبلا خودم پیش قدم میشدم چقد هم ناز میکرد ...

اره منم همیشه خودم میرفتم منت کشی با اینکه اون تقصیر کار بود ولی ایندفه جلو خودمو گرفتم