2777
2789
عنوان

از دست رفتن حس بویایی بعد از کرونا

776 بازدید | 52 پست

بچه ها به خدا دارم دیوونه میشم من مرداد کرونا گرفتم ولی حس بویاییم و چشاییم هنوز ب حالت عادی برنگشته

همه غذاها یه مزه میده همه بوها یه بوئه

خیلی بده دیگه بوی هیچ عطری هیچ ادکلنی رو نمیفهمم 

مزه ی خوب غذاها رو نمیفهمم

تو رو خدا اگه تجربه مشابه دارید بگید باید چیکار کرد که برگرده 

😧😧😧

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از فروردین تا الان وضعیتم مثل توعه و چاره ای پیدا نکردم براش😭☹ طعم و بوی همه چی یادم رفته 

یه کاری بگم انجام میدی بویایی برگرده

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

نگران نشو عزیزم من اردیبهشت کرونا گرفتم هنوز کامل درمان نشدم.حتی از بوی برنج و پیاز متنفر شدم چون شدید تر از سابق حسشون میکنم و گاهی بوهای شدیدی رو حس میکنم و گاهی بعضی از مزه هارو متوجه نمیشم.کاملا طبیعی هست فقط صبور باشید من تازه در حال درمان شدن هستم

من از فروردین تا الان وضعیتم مثل توعه و چاره ای پیدا نکردم براش😭☹ طعم و بوی همه چی یادم رفته 

از فروردین برنگشته؟

وای خیلیه که

همه چی برام یه بو و مزه ی نسبتا بدی داره دیگه اعصابم خرد شده

من تازگی یه کم بهتر شدم بوی بعضی چیزها را طبیعی میفهمم ولی هنوز هم اون بوی بد نرفته .یک روز توی خیابون بوی پیاز داغ فهمیدم این قدر خوشحال شدم که بوی طبیعیشو فهمیدم  واقعا خدا هر نعمتی داده به جا داده الان میفهمم همین بویایی که فکرشم نمیکردم چه نعمت بزرگی بوده وهست

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
نگران نشو عزیزم من اردیبهشت کرونا گرفتم هنوز کامل درمان نشدم.حتی از بوی برنج و پیاز متنفر شدم چون شد ...

کار خاصی انجام دادین ک داره برمیگرده یا فقط با گذر زمان؟

دیروز یه جایی خوندم قطره ی ویتامین A داخل بینی استفاده کنی موثره 

تا میتونی تحریکش کن سیر رو ببر نزدیک بینیت کاملا بو بکش،وانیل،سرکه،اسپتد هر روز اینکار وبکن طب سنتی دوتا شربت عالی هم داش که من استفاده کردم من بو میفهمم مزه خورشتها رو نمیفهمم ولی کباب وبقیه غذاها اوکی هس ،قورمه سبزی انگار طعم اب گندیده میده

از فروردین برنگشته؟ وای خیلیه که همه چی برام یه بو و مزه ی نسبتا بدی داره دیگه اعصابم خرد شده

اره از فروردین همینجوریم. منم بوی بد رو همیشه حس میکنم. بوی غذا و معذرت میخوام بوی دستشویی یکیه برام از زندگی سیر شدم

من تازگی یه کم بهتر شدم بوی بعضی چیزها را طبیعی میفهمم ولی هنوز هم اون بوی بد نرفته .یک روز توی خیاب ...

وای تو هم اون بوی بد رو داری هنوز

خیلی بدم میاد

دیگه تحملشو ندارم

کار خاصی سراغ نداری برای برگشت حس بویایی؟

2790
2778
2791
2779
2792