2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

851 بازدید | 26 پست

مامانا خواب نوزاد ازکی تنظیم میشه 😢مثلا ساعت دوزاده دیگه بخابه...دخترم هفتاد روزشه ینی داغون شدممممم سه شب میخابه دکترش شربت داده اونم اثرنداشته میگه مغزش خیلی فعاله😰

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

اینا هی میخوابن هی بیدار میشن تو اون سن

ربطی به فعالیت مغز نداره الکی هم بهش دارو نده 

فقط عادتش بده باشیر بخوابه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو ول کن بچس تا شیر شب قطع بشه خواب خودتم بهتر بشه .داوزده شب دیگه واسه بالای دوسال باید بگی تاریک کنی تا بره تو فاز خواب

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

خودت باید یادش بدی سر ساعت مشخص خاموشی بزن خودتم نه حرفی بزن نه صدایی حتی اگه خیلی حساسه نگاهشم نکن فقط شیرش بده بخوابونش چن شبی اذیت میکنه ولی بعد اوکی میشه من همینطوری از روزای اول شروع کردم خواب پسرم ۲۰ روزگی اوکی شده بود الان سر ساعت ۱۲ خاموش میکنم میخوابونمش میخوابه تا ۴وینم یا ۵ باز شیر میخوره سریع میخوابه تا ۷یا ۸

خلاصه دست خودته ادمه دیگه تربیت میشه 

اینا هی میخوابن هی بیدار میشن تو اون سن ربطی به فعالیت مغز نداره الکی هم بهش دارو نده  فقط عا ...

نمیخابه اصلاااا دکتراینجوری میگه...فقط میخام بدونم چن ماهگی تنظیم میشه😭

نمیخابه اصلاااا دکتراینجوری میگه...فقط میخام بدونم چن ماهگی تنظیم میشه😭

بعنی تو طول روز نمیخوابه اصلا؟؟؟!!!!

حتما مورد شما استثناعه من ندیدم اینجوری

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
وای نی نی من یه رب میخوابه بیدار میشه شیر میخوره دوتا مک میزنه خوابش میبره دوباره ی رب دیگه بیداره ک ...

دقیقا چن ماهشه عزیزم

بعنی تو طول روز نمیخوابه اصلا؟؟؟!!!! حتما مورد شما استثناعه من ندیدم اینجوری

درحدچرت یک ساعت فوقش بخابه دوباره پامیشه ینی پشت سرهم نیس دوسه ساعت خودمم تعجب میکنم

خودت باید یادش بدی سر ساعت مشخص خاموشی بزن خودتم نه حرفی بزن نه صدایی حتی اگه خیلی حساسه نگاهشم نکن ...

وای دختر من رب ساعت ب رب ساعت بیدار میشه گریه میکنه شیر میدمش اگه بهش ندم نفسش میره صداش میگیره از شدت گریه

.
خودت باید یادش بدی سر ساعت مشخص خاموشی بزن خودتم نه حرفی بزن نه صدایی حتی اگه خیلی حساسه نگاهشم نکن ...

چیکارکنم یه سری اینجوری کردم یک هفته خوب بود الان دوباره ساعت سه میخابه تاشیش ینی داغون شدم سینه امم ول کرده

درحدچرت یک ساعت فوقش بخابه دوباره پامیشه ینی پشت سرهم نیس دوسه ساعت خودمم تعجب میکنم

نوزاد دیگه از ۶ ماه به بعد خوابش تنظیم میشه

اگه نتونی تا ۶ ماه این روال روش میمونه ادامه پیدا میکنه تا بزرگسالی

این روند خواب روی رشدشم تاثیرگذاره پس جدیش بگیر