2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 26 پست
وای دختر من رب ساعت ب رب ساعت بیدار میشه گریه میکنه شیر میدمش اگه بهش ندم نفسش میره صداش میگیره از ش ...

پسر منم اولا اینطور بود اینقد کسر خواب داشتم ک بیهوش می شدم ولی کم نیاوردم سعی کردم اوکیش کنم ک‌شد توام سعیتو بکن فضا رو اول اماده خواب کن 

نوزاد دیگه از ۶ ماه به بعد خوابش تنظیم میشه اگه نتونی تا ۶ ماه این روال روش میمونه ادامه پیدا میکنه ...

خب چیکارکنم بنظرت بخدا تجربه ایم ندارم کلافه شدم درحدی که صدای شوهرمم دراومده

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم اولا اینطور بود اینقد کسر خواب داشتم ک بیهوش می شدم ولی کم نیاوردم سعی کردم اوکیش کنم ک‌شد ت ...

عزیزم خونه ی ما پیش جاده ی اصلیه بنظرت شدنیه خیلی صدای رفت اماده ماشینه 

دخترای من دوقلو بودن تا چهل شب شبا خواب نداشتن روزا خواب بودن بعد از چهل روزگی روزا ساعت هشت بیدارشون میکردم در طول روز شاید ی ساعت یا دو ساعت میخوابیدن و شب هم ساعت هشت و نیم خاموشی میدادم شیرشونو میدادم دیگه میخوابیدن و دو بار برای شیر بیدار میشدن خیلی سخت عادت کردن اینجوری اما خب عادتشون دادم اینم بگم تا یک سال دو بار رفتیم مهمونی بخاطر خواب بچه ها همه چی تعطیل بود 

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید» 
عزیزم خونه ی ما پیش جاده ی اصلیه بنظرت شدنیه خیلی صدای رفت اماده ماشینه 

مشکلی نیس بهتره اتفاقا تو فقط تاریک کن و خودت حرف نزن صدای مادر براش بیشتر توجه جلب میکنه 

پسر من با صدای تلوزیون و ظرف شستنم میتونه بخوابه از اول با صدا خوابوندمش فقط تاریک کردم و خودم سکوت😅

۱۵روزشه من تو این۱۵ روز ۱۵ساعتم نخوابیدم کلافه  شدم همشم گریم میگیره الک الکی بغضم پر میشه اینق ...

عزیزم احتمالا افسردگیه ....الان اول راهی دخترمن ازاول تاالان اینجوریه گاهی ازبس گریه میکنم دلم به حالش میسوزه

۱۵روزشه من تو این۱۵ روز ۱۵ساعتم نخوابیدم کلافه  شدم همشم گریم میگیره الک الکی بغضم پر میشه اینق ...

افسردگی بعد زایمان نگرفته باشی گلم منم اینجور بودم گفتن افسردگی بعد زایمان داری پیگیری نکردم الان وضعم بدترم شده میتونی تاپیکامو بخونی

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید» 
دخترای من دوقلو بودن تا چهل شب شبا خواب نداشتن روزا خواب بودن بعد از چهل روزگی روزا ساعت هشت بیدارشو ...

دختر من اگه بیدار بشه اگ شیربخوره گریه نمیکنه تا شیرش میدم خوابش میگیره در غیر این صورت ازشدت گریه نفسش  میره اصلا بیدارباشه گریه نکنه نداریم

.
خب چیکارکنم بنظرت بخدا تجربه ایم ندارم کلافه شدم درحدی که صدای شوهرمم دراومده

تحقیق کن تو نت کتاب بخون مقاله هیت برای بهبود خواب نوزاد

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دختر من اگه بیدار بشه اگ شیربخوره گریه نمیکنه تا شیرش میدم خوابش میگیره در غیر این صورت ازشدت گریه ن ...

عادتش دادی البته هنوز کوچیکه ولی از چهل روز ب بعد باید بیدار بمونه و گریه نکنه خودشو سرگرم کنه حتی شده با سکسکه کردن خودش زیاد بغلش نگیر تحمل کن زود میگذره این دوران