2789
عنوان

شرمساری

371 بازدید | 19 پست

شرمساری مانند لنز بزرگنمایی دوربین عمل می کند. وقتی خجالت زده هستیم، روی نقطه ضعف مان زوم می کنیم و دیگر هیچ چیز را نمی بینیم.

وقتی زوم را برمیگردانیم، تصویری کاملا متفاوت مشاهده می کنیم. می بینیم که ما تنها نیستیم، خیلی ها با آن نقطه ضعف درگیر هستند.

برگرفته از کتاب the gifts of imperfection نوشته ی Brene Brown

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعوا  

پست تون رو خوندم. خیلی بده درک تون میکنم. آدم چیزی از دهنش در میاد که چند لحظه بعد میفهمه چی گفته و از خودش بدش میاد. منم یه بار سر یه مسئله ی بسیار جزئی حرف بدی به دوستم زدم. بعدش هزار بار معذرت خواهی کردم و اون هم خیلی بزرگوار بود  و خوشرویی می کرد ولی بازم گهگاه پیش میاد که یادش می افتم و خجالت زده میشم.

امیدوارم هر چه سریعتر از این وضعیت خلاص بشید.

پست تون رو خوندم. خیلی بده درک تون میکنم. آدم چیزی از دهنش در میاد که چند لحظه بعد میفهمه چی گفته و ...

الان که وضعیتم جهنم جهنم 

کاربر آقا هستم                                               خوشا دردی که درمانش تو باشی...                    

@ساراملورین  

ااگر دقت کنید امضام نوشته کاربری دست دونفره! 

بعدشم اگر ایشون یا هر کس دیگه ای هر چی میخرن پول خودشونه دوسدارن اینجوری خرجش کنن ولی بعضیا عادت دارن سرشون تو زندگی بقیه باشه.

کاربری دو نفره ست....... چالش‌ناشناسم 🦋 https://harfeto.timefriend.net/16378372719844⚜️ 
هیچ وقت دوس ندارم به این فکر کنم که بقیه هم اشتباه های منو کردن و برام راحت شه اون اشتباه و برام مهم ...

درسته. من هم با شما هم عقیده ام. اصلا دوست ندارم این باور رو داشته باشم که چون بقیه هم اشتباه من رو انجام دادن، پس اون اشتباه برام مهم نیست. منظور از این پست این بود که انسان، تنها اشتباه های خودش رو نبینه بلکه کل خودش رو ببینه.

وقتی فقط و فقط خطاهامون رو می بینیم، احساس بی کفایتی محض می کنیم اما وقتی کل خودمون رو می بینیم، متوجه میشیم که ما به ناچار، مجموعه ای از خوبی ها و درستی ها و همچنین بدی ها و اشتباهات هستیم و مدام سعی می کنیم از دومی بکاهیم و به اولی بیفزاییم.

برگرداندن زوم از روی اشتباهات باعث میشه از خمودگی در بیاییم و به سمت جبرانش بر بیاییم اما قفل کردن روی اون، اوضاع رو بدتر و بدتر می کنه.

درسته. من هم با شما هم عقیده ام. اصلا دوست ندارم این باور رو داشته باشم که چون بقیه هم اشتباه من رو ...

بله درسته من هم تمام تلاشم زیاد کردن خوبی ها و کم کردن بدی هاست

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار
آره به اندازه باشه خوبه ولی حالت افراطیش نه. کتاب های اعتماد به نفس دیدگاه خوبی به آدم میدن.

من یه ادمم که کتای 2000 صفحه ای رو تو دو روز تمام میکنم محجبه و کلا خیلی فعال داداش خودمو خیلی وقته ساختم تنها شرمم از خودم فقط و فقط دل دادنم بود که نباید می دادم فقط دیگه هیچ  وقت دل نمی دم 

من یه ادمم که کتای 2000 صفحه ای رو تو دو روز تمام میکنم محجبه و کلا خیلی فعال داداش خودمو خیلی وقته ...

خودمو بدون دلیل توضیح دادم پستم رو نادیده بگیر