2789
عنوان

شرمساری

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 19 پست
من یه ادمم که کتای 2000 صفحه ای رو تو دو روز تمام میکنم محجبه و کلا خیلی فعال داداش خودمو خیلی وقته ...

خیلی عالیه که اهل مطالعه هستید. تو این جامعه چنین افرادی کم پیدا میشن.

اتفاقا در مورد همین موضوعِ دل دادن های اشتباه، به یک دخترخانم دیگه مشاوره داده بودم.

یه آقای متأهل یکی دو ماه رو مخ این دختر راه میره و با این که این خانم هم محجبه، مذهبی و متدین بود، بالاخره تسلیم میشه. حتی خودش و خانوادش، گردن شون رو هم بزنی اصلا با چند همسری موافق نیستن اما امان از دست افراد ناباب که دخترهای مردم رو بیچاره میکنن.

متأسفانه الآن فرصت ندارم و گرنه هر کمکی از دستم بر میومد دریغ نمی کردم.

اما میتونید پست هایی که در وبلاگ خانواده برتر برای ایشون نوشتم رو مطالعه بفرمایید. شاید براتون جالب باشه.

این هم لینکش:

https://khbartar.blog.ir/post/12070#comment-0CE-p6mOlYA

پست هایی که برای "محمد (عاشق علم)" و "محمد صالحی" هست، برای منه. خودشون پست هاشون رو حذف کردن اما از توضیحات خودم و بقیه متوجه کلیت داستان میشید.

امیدوارم براتون مفید باشه.

موفق باشید.

خیلی عالیه که اهل مطالعه هستید. تو این جامعه چنین افرادی کم پیدا میشن. اتفاقا در مورد همین موضوعِ د ...

ممنونم بابت وقت گزاشتنتون شما مشاورید

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نیمش رو خوندم اخه من بعد اون اتفاق محجبه شدم قبلش پاک بودم اما محجبه نه فقط یه بار تو 16 سالگی یه پسر 2 ماه تو تلگرام اسرار به دوست داشتنم کرد و گفت من رو برا ازدواج می خوادو بعد یک ماه زد زیر حرفش من بعد اون تصمیم گرفتم بگردم دنبال خودم کتاب خیلی زیاد می خونم رزمی کارم درس می خونم به شدت با حجاب شدم و رابطم با خدا خوبه از اون ادم خنثی تبدیل به یه ادم خیلی خندون شدم البته خندم فقط برا کسایی هست که حلالم اند و از اون روز به بعد با خدا عهد بستم که هر جوونی رو دیدم تو اون راه کمکش کنم ابروش پیش خدا نره و تا به الان که 19 سالمه موفق بودم و خدا رو شاکرم که کمکم کرد بتونم با مشکلات بجنگم

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار