2777
2789
لیزر روشن کننده؟؟

نه لیزر ساده

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هزینه چند سال پیش چند شد 

به خدا یادم نیست 

بابام پولشو میداد 

میخوای بهش پیام بدم بگم بابا من رفتم بیکینی ام رو لیزر کردم چند شد؟😂😂😂😂😂💔

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من خیلی وقت پیش رفتم به خدا یادم نیست  من حدود ده سال پیش رفتم دیگه در نیومد یادم نمیاد جلساتش ...

این امکان نداره ک بعد ده سال مو در نیاد در میاد ولی به شدت کمتر اول تو هیچ دستگاه لیزری و تو هیچ کتاب علمی این نیس، حتی هر کسی ک رفته باشه لیزر بهش میگن بعدش باید شارژ کنه اونایی ک رفتن میدونن من چی میگم 

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
با لیزر کردن موها سفید شد بدنت؟

وقتب ریشه موها بسوزه اره روشن تر میشه من موهام تیره بود سیاه سیاه 

چه عالی.منم به طور کلی تیره نبودم ولی الان لیزرمیرم سطح انتظاراتم رفته بالا منتظر برفی م😁ولی خیلی د ...

جلسه چندمی شما؟ من جلسه اولمو هفته پیش رفتم 

البته برای پاهام ..خیلی درد داره جلسات بعدی؟؟🥺بعد اینکه گفت وقتی موها رشد کنن ریزش پیدا میکنن درسته؟ من تازه ی کوچولو بعد شیو رشد کرده هی با ناخن میکنم میبینم کنده نمیشه 😐😂😂😂

این امکان نداره ک بعد ده سال مو در نیاد در میاد ولی به شدت کمتر اول تو هیچ دستگاه لیزری و تو هیچ کتا ...

من کاملا ریشه موهام سوخته فقط تعداد تک و توکی در میاد روی دست و رون پام اونو هم با ژیلت برمیدارم 

ولی من مرض ندارم که برای لیزر دیگه دروغ بگم 😂😂😂😐

عکس پلیز

چشم بذار بکشم پایین 😂