2777
2789
جلسه چندمی شما؟ من جلسه اولمو هفته پیش رفتم  البته برای پاهام ..خیلی درد داره جلسات بعدی؟؟🥺بع ...

دو هفته بعد لیزر همش میریزن جلسه سوم یه مقدار بر میگرده و باز از جلسات بعد میریزه تا 6الی 8 جلسه بستگی به سیستم بدنت داره 

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
من کاملا ریشه موهام سوخته فقط تعداد تک و توکی در میاد روی دست و رون پام اونو هم با ژیلت برمیدارم&nbs ...

اره همین در میاد مثه اول ولی ن همینو من میگفتم 

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره همین در میاد مثه اول ولی ن همینو من میگفتم 

اره نه اون دیگه ارزش نداره پاشم برم😂 ولی خودم باورم نمیشد که اینقدر کم بشه 

ببین یعنی جمعی رشد نمیکنه دونه دونه باید بشینی زوم کنی پیداش کنی که اونارو هم دکلره میکنم معلوم نمیشه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
اره نه اون دیگه ارزش نداره پاشم برم😂 ولی خودم باورم نمیشد که اینقدر کم بشه  ببین یعنی جمعی رش ...

اره میدونم چی میگی 

خوش به حالتتتتتتت

خیلی خوبه  به شدت پیشنهاد میشه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
درد داشت؟

نه خیلی 

چرا بدن خودتونو دوس ندارین؟

بدن رو دوست داریم ولی اینکه راحتی رو بخوایم‌ نمیشه دوست نداشتن بدن 

مثل این میمونه آدم بگه من شیو نمیکنم چون بدنم رو همینجوری دوست دارم ولی آیا میشه کنارش نشست؟ برای راحتی خودمون و پاکیزگی بیشتره 

آدم می‌ره یه لیزر دیگه نیاز نیست هر روز ژیلت بکشه

با چ دستگاهی لیزر کردید 

دایود 

جلسه چندمی شما؟ من جلسه اولمو هفته پیش رفتم  البته برای پاهام ..خیلی درد داره جلسات بعدی؟؟🥺بع ...

من دوهفته دیگه جلسه سوم و میرم کل بدن.خیلی درد داشتم هردو جلسه رو اذیت شدم.صبر کن بعد از ۱۵روز کم کم بکنی میبینی درمیاد.من فعلا رشد موهام نصف شده ولی خب همچنان رشد میکنه نع که متوقف شده باشه

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤