2777
2789
من چهار یا پنج دوره لتروزول خوردم باردار نشدم البته هیچوقت آمپول نزدم هر سری میرفتم سونو میگفت تخمکا ...

من اول بارمه لتروزول خوردم یه دخترم دارم برای جنسیت پسررفتم که لتروزول بهم داد با امپول ازادسازی ویتامین برای شوهرم بهش گفتم اگه خدابخواددوقلوبشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اول بارمه لتروزول خوردم یه دخترم دارم برای جنسیت پسررفتم که لتروزول بهم داد با امپول ازادسازی ویت ...

لتروزول که پسر نمیکنه

اگه روز تخمککگذاری اقدام کنین، احتمال پسر شدن بیشتره

میتونی آی یو آی هم بکنی ۷۰ درصد تایین جنسیت داره

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
لتروزول که پسر نمیکنه اگه روز تخمککگذاری اقدام کنین، احتمال پسر شدن بیشتره میتونی آی یو آی هم بکنی ...

گفت لتروزول دادم واسه تحریک تخمک باکلی دارو دیگه امپول ازادسازی نوشته باسونو برا روز تخمک گذاری اقدام کنم

گفت لتروزول دادم واسه تحریک تخمک باکلی دارو دیگه امپول ازادسازی نوشته باسونو برا روز تخمک گذاری اقدا ...

درسته عزیزم لتروزول واسه تخمکگذاریه ولی شما چون گفتی واسه جنسیت پسر رفتم تعجب کردم چون لتروزول ربطی به جنسیت نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز