2777
2789

بخدا هول نیستما همشم سرم پایینه ولی هر دقیقه رو یکی کراش میزنم خصوصا رو دکتر اصلیه😶😂

یادمه آخرین بار که حالم ناجور بد شده بود ساعت ۴ صبح اومدیم بیمارستان

شاید باورتون نشه ولی دکتره انقدر جذاب بود انقدررررر جذاب بود که من تا دیدمش خوب شدم😐

شکمم قبلش درد میکرد بعد که اینو دیدم هی شکممو فشار میداد میگفت اینجاست ؟ اینجاست؟ منم خوب شده بودم نمیدونستم کجاست😶

الآنم عمم نشسته کنارم میگه توام درس بخون بیا اینجا نمیدونه من دارم شکر میکنم نمیخوام بیام اینجا😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کافور روزی یه ملاقه 😂😂

ای بابا من منتظر بودم شماهام بگید مام همینجوریم😂😂

من باورم نمیشه این خوشگلا و جذابا ی روزی نوجوونای کنکوری مثل خودم بودن انگار از ی دنیای دیگه اومدن

البته فقط این بیمارستان این مدلیه ها😅

ای بابا من منتظر بودم شماهام بگید مام همینجوریم😂😂من باورم نمیشه این خوشگلا و جذابا ی روزی نوجوونای ...

من هم مثل خودت بودم

الان بهترم 😂😂😂

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪

😂😂😂😂😂نازی دلم خاس بوس بوسیت کنم اسی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد