2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم دارم میرم خونه خودم

302 بازدید | 18 پست

چند وقت دیگه عروسیمه، پدردمادرم همش بحث و دعوا دارن...کلا خونمون فضا متشنجه..خدایا شکرت دارم میرم خونه خودم...گاهی طلاق پدر مادر راه اشتباهی نیست..گرچه طلاقشونم بهم ضربه میزد ولی اینجورم اذیت شدم تو این خونه واقعا...درکل خواهشا اگه اختلاف دارید بچه نیارید😪امیدوارم هرکس تو همچین خونه ای هست زودتر بخت خوب براش باز شه بره از خونشون

ان شاءالله خوشبختبشی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

خوشبخت بشی عزیزم...منم با این موضوع که قبل بارداری حتما باید فکر بشه و اصلا ببین شرایط بچه دار شدن رو دارن یا نه،خییییلی موافقم..واقعا بچه ها گناهی ندارن که پاشون به یه زندگی پر از مشکل باز بشه..

بچه های طلاق همشون دارن ناله میکنن و بد میگن به پدر و مادرشان که چرا جدا شدن .جالبه شما تازه میبینم که موافق طلاق مامان و بابات بودی

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

منم پدرم فوت شده همیشه مامانم با خواهرم دعوا داره اما دلم نمیخواد تنهاشون بذارم  

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤