2777
2789
عنوان

کسی نوزادش به مرغ حساسیت داره؟؟؟

1801 بازدید | 16 پست

سلام مامانا 

پسرم الرژی به پروتیین گاوی داره ۵ماهشه الان

۳ماهگی تست الرژی داد به مرغ   و گوشت قرمز و گندم و جو و اجیل و.... الرژی داره و توی مدفوعش رگه خون میاد و دل درد و تهوع و بی قراری و مشکلات خواب و بی خوابی میگیره وقتی غذای الرژن بخورم

ولی به هر کی میگم میگه تست توی ۳ماهگی درست جواب نمیده 

و حساسیت به مرغ بعیده چون الرژی زا نیس

کسی تجربه ای نداره ؟؟؟

کسی بوده به مرغ حساسیت داشته باشه؟؟؟  

خدا به کوچولوهاتون سلامتی بده🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزممم من خودمممم اصلا هیچ مدل گوشتی نمیتونم بخورم الرژی دارم از بچگییی این جوری بودمممم چه مرغ چه گاو چه گوسفند به همه نوع گوشت

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم من خودمممم اصلا هیچ مدل گوشتی نمیتونم بخورم الرژی دارم از بچگییی این جوری بودمممم چه مرغ چه ...

سلام از نوزادی به مرغ حساسیت داشتین؟؟🌷

مثلا زیر ۱سالگی یادبعدش حساسیت به وجود اومد؟؟؟🌷

چون دکتر میگفت حساسیت به مرغ در اطفال نادره

ولی در نوجوان ها ممکنه به وجود بیاد

میشه جوابمو بدین

خیلی برام مهمه

میشه از مادرتون بپرسین از نوزادی به مرغ حساسیت داشتین یا بعدها به وجود اومد این حساسیت؟؟؟؟؟🌷

و علایم حساسیتی شما چی هست وقتی مرغ میخورید چه اتفاقی میفته؟؟؟؟🌷

خدا بهتون سلامتی بده میشه جواب بدین خیلی برام مهمه

سلام از نوزادی به مرغ حساسیت داشتین؟؟🌷 مثلا زیر ۱سالگی یادبعدش حساسیت به وجود اومد؟؟؟🌷 چون دک ...

سلام گلم ازش پرسیدم گفت تا جایی که یادش میاد

گفت گوشت  و مرغ اصلا نمیخوردم 

دقیق یادش نیست گلم

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم

سلام عزیزم.

ان شالله نی نی زود خوب بشه...

این دوره میگذره هر چقدرم سخت....از وجودش لذت ببر ... من خودمو پیر و افسرده کردم چه فایده...

ببرش پیش دکتر تفرجی.قم هستش.خیلی عالیه.دستگاه تست الرژیش رو تازه از امریکا اورده.

بنظرم زودتر شیر خشکیش کن. گوارش بچه الرژن ۱درصد از ماده ای ک بهش حساسیت داره رو جذب میکنه.بقیه رو دفع میکنه. شاید به شیر شما هم حساس باشه.بهش شیر خشک مخصوصی ک دکتر میده بده.باور کن جذبش بهتره وزنگیریش عالی میشه

بهترین و موثر ترین درمان و بهتره بگم  بهترین پیشگیری برای بیماری کرونا شیر بز هست چون 96 درصد پروتئین و ویتامین داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش بسیار بالایی داره فقط کافیه روزی یک لیوان شیر بز بخورید میتونید خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید اما فقط شیر بز رو از یه جای مطمن بخرید لبنیات بز بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا ی هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار  اگر خواستید مزرعه بز مروگل رو سرچ  کنید آدرس میاد بهترین جا برای تهیه شیر بز رو میاره هم بهداشتی هست هم همه فصل‌های سال شیر بز داره

سلام عزیزم. ان شالله نی نی زود خوب بشه... این دوره میگذره هر چقدرم سخت....از وجودش لذت ببر ... من ...

سلام عزیزم

کامنت شمارو اینجا خوندم و نوزادمرو بردم پیش تفرجی قراره هفته اینده تست الرژی ازش بگیره دکتر

خواستم تشکر کنم بابت راهنماییت

سلام‌دوست عزیز .جواب تست الرژی چیشد؟؟

سلام عزیزم

پسر من قبلا یکبار شوک انافیلاکسی داده،  بنابراین دکتر صلاح ندونست تست پوستی بگیره

چون در تست پوستی عصاره خوراکی ها داخل پوست تزریق میشه، گفت امکان داره دوباره با هریک ازین عصاره ها وارد شوک بشه،  تست خونی داد پسرم،  تست الکس

سلام اگر مرغ هورمون و انتی بیوتیک داخلش باشه

قطعا الرژی زاست ک همین الانم هورمون میزنن...

..من خودم به مرغ حساسیت دارم زیر نظر دکتر هدایت الله اکبری شیراز هستم. باتشکر