2777
2789

میشه کامل توضیح بده چجوری؟ من هرچی باشگاه و رژیم میگیرم از بس شکم کوفتی بزرگه همه جا اب میشه جز شکم و پهلو و چربی پشت سینه، از بس شکم داشتم از بچگی زیر شکمم خط افتاده، میترسم فردا روز اگه شکمم تخت شد هم اون خطه که قشنگ قرمز شده دیگه نره، هعی، راهنمایی هاتون رو بریزید اینجا قربون دستتاتون

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

حلقه هم خیلی خوبه 

من ی مدت زیاد میزدم شکمم استخون شده بود

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شکم داشتی آب شد ؟ 

بله 

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
حلقه هم خیلی خوبه  من ی مدت زیاد میزدم شکمم استخون شده بود

حلقه اولا هرچی تلاش میکنم کوفتتتتتتتتتتتی میوفته هی، بعد شنیدم میگن مفید نیست کمرم خراب میکنه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
برای آب کردن شکم علاوه بر ورزش باید رژیم درست هم داشته باشی 

رژیم دارم، ببین کم میکنم،ولی باز شکمه گندس، به نسبت جاهای دیگه کمتر اب میشه، میخوام چاقو بزنم بندازمش دور

تجربه ی من 

اگر غذا بدون روغن بخوری  یعنی هم  چیو بدون روغن بپزی  دور تهچین ها خط بکشی 

اولش میگه هیچی نمیشه پخت بدون روغن ولی یواش یواش دستت میاد چه جوری بپزی 

فقط از چربی گوشت یا چربی های طبیهی مثل مغز ها و یا (اب قلم گاوی اونم نه همش ماهی یکی دوبار )

امگا۳  روزی یه دفعه 

ویتامین دی ماهی یه دفعه 

ورزش ۱۰۰ درصد هر روز 

شکمت میشه تخت تخت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
رژیم دارم، ببین کم میکنم،ولی باز شکمه گندس، به نسبت جاهای دیگه کمتر اب میشه، میخوام چاقو بزنم بندازم ...

یعنی هنوز که لباس میپوشی تو چشمه ؟ ی آزمایش بده شاید تیروئید داری . تیروئید کم کار رو شکم اثر میزاره 

از مشاور برنامه رژیمی داری ؟ 

تجربه ی من  اگر غذا بدون روغن بخوری  یعنی هم  چیو بدون روغن بپزی  دور تهچین ها ...

امگا سه قرصه نه؟؟ چنده؟؟؟

منتها یک سال باید مدوامت کنی و اینکه عادت غذایی تو تغییر بدی تا ابد روش درست پختن غذا رو یاد بگیری 

ببین کربو رو نباید با چربی خورد شکم میاره 

الان برنج کربو  بعد اون با روغن تهچین کنی شکم میاره 

ولی همین برنج رو شوید بزنی بعد با سینه ی مرغ کبابی که بدون روغن درست کردی بخوری اصلا شکم نمیاری 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یعنی هنوز که لباس میپوشی تو چشمه ؟ ی آزمایش بده شاید تیروئید داری . تیروئید کم کار رو شکم اثر میزاره ...

اره بابا تیروئید رو از بچگی دارم، ولی تحت کنترله سالهاست قرص میخورم، اره خصوصا پهلو هام، چاقیم سیبیه، کوفتی

امگا سه قرصه نه؟؟ چنده؟؟؟

اره قرصه  راستش نمیدونم 

ولی فکر کنم هر ورقی دور و بر ۵۰ باشه 

چربی مفید داره و چربی بد از بدن میبره 

نقش مهمی در جلوگیری الزایمر داره 

منتها یک سال باید مدوامت کنی و اینکه عادت غذایی تو تغییر بدی تا ابد روش درست پختن غذا رو یاد بگیری&n ...

میدونی خیلییییییی وقتا رعایت میکنما، ولی شاغلم اکثرا ناهارمون از بیرونه، مامانمم ئرست میکنه بالاخره پر چربه ؛ خیلی نمیتونم رعایت کنم ولی تا جایی که بشه میکنم

اره قرصه  راستش نمیدونم  ولی فکر کنم هر ورقی دور و بر ۵۰ باشه  چربی مفید داره و چرب ...

اصلا کلافه شدم از دست شگمه، مثلا پنج کیلو لاغر میشم ،شکمه هنوز گندهههههه؛ میخوره تو ذوقم باز رعایت نمیکنم یه ماه ؛ برمیگرده وزنم، مسخره بازی،