2777
2789
عنوان

بیماری صزع

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 42 پست
 تغذیه شم مهمه، اصلا ماست خیار ترشی و دوغ و شیر نباید بخوره ،    نور موبایل و چراغای ...

عزیزم کارش خیاطی هستش ورخکاره.نور چراغ چرخش هم ضرر داره براش؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نور چشمک زن و‌برفکی ضرر داره ، دکتر وحید لطفی فردم  مطبش تهرانه توی نت بزن یسرم خواستی ...

باشه عزیزم ممنون وقت گذاشتی خدا هر چی که بخوای بهت بده

یعنی چی عزیزم میشه توضیح بدید

دیر خوابیدن و خوردن غذا با طبع سرد و فشار عصبی و گرمای شدید و خستگی زیاد برای بیماری صرع خطرناکه 

من بیشتر با خوردن غذا های گرمی تونستم صرع رو کنترل کنم 

دکتر رو حتما عوض کن اگر کنترل نشد

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دیر خوابیدن و خوردن غذا با طبع سرد و فشار عصبی و گرمای شدید و خستگی زیاد برای بیماری صرع خطرناکه&nbs ...

عزیزم تشنج نداشته شش ماهه

دیر خوابیدن و خوردن غذا با طبع سرد و فشار عصبی و گرمای شدید و خستگی زیاد برای بیماری صرع خطرناکه&nbs ...

عزیزم همیشه گرمش میشه و تابستون ها خیلی عرق می‌کنه

عزیزم همیشه گرمش میشه و تابستون ها خیلی عرق می‌کنه

گرمایی که نفس بند بیاد خوب نیست 

خب ۶ماه تشنجش کنترل شده که عالیه .مطمئن باش بهتر هم میشه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
گرمایی که نفس بند بیاد خوب نیست  خب ۶ماه تشنجش کنترل شده که عالیه .مطمئن باش بهتر هم میشه  ...

دعا کنید دیگه جونی نمونده برامون به خدا دارم با گریه می‌نویسم.مکه نمیگن خدا مهربونه من بهش ایمان دارم من شوهرمو از خودش می‌خوام دیگه بریدم خودم استرسی تر از شوهرم شدم

دعا کنید دیگه جونی نمونده برامون به خدا دارم با گریه می‌نویسم.مکه نمیگن خدا مهربونه من بهش ایمان دار ...

من خودمم جز صرع بیماری های دیگه دارم باز میگم خدایا مهربونیت و شکر گزاری میکنم 

استرس و نا امیدی از رحمت خدا باعث میشه که نتونیم نعمت های که خدا بهمون داده رو ببینیم 

بخدا من به حدی درد داشتم که ۲یال زمین گیر بودم با گریه از شدت درد با خدا حرف میزدم و شکر میگفتم 

به خدا توکل کن روح و روانت آروم بگیره

برای شوهرت آیه الکرسی میخونم که سلامتیش بدست بیاره عزیزم

من خودمم جز صرع بیماری های دیگه دارم باز میگم خدایا مهربونیت و شکر گزاری میکنم   استرس و ...

ممنون عزیزم انشالله تو هم خوب بشی.به خدا جز اینجا جایی ندارم درد دل کنم دلم داشت مبترکید ممنون ازت

ممنون عزیزم انشالله تو هم خوب بشی.به خدا جز اینجا جایی ندارم درد دل کنم دلم داشت مبترکید ممنون ازت

خوب کاری می‌کنی عزیزم .بیا درد و دل کن سبک بشی دلت آروم بگیره .

خواهش میکنم کاری نکردم .😘😘😘براتون آرزوی سلامتی و آرامش میکنم