2777
2789
عنوان

بیماری صزع

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 42 پست

بستگی به دلیل بیماری داره 

بیماری من ژنتیکی هست 

قابل کنترل هست ولی بخاطر ژنتیکی بودنش قابل درمان نیست 

و تا دنیا دنیاست باید دارو بخورم 

تو روح همه کسایی که خودخواهانه با فامیل ازدواج میکنن 

بستگی به دلیل بیماری داره  بیماری من ژنتیکی هست  قابل کنترل هست ولی بخاطر ژنتیکی بودنش ق ...

نه عزیزم اینا اصلا ندارن تو فامیل فقط شوهر بد شانس منه

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بستگی به دلیل بیماری داره  بیماری من ژنتیکی هست  قابل کنترل هست ولی بخاطر ژنتیکی بودنش ق ...

یعنی شوهر من درمان میشه؟خیلی عذاب میکشه...

کسایی ک صرع دارن باید همیشه زیرنظر پزشک باشن و داروهاشونو بموقع بخورن ناراحتی و اینام براشون بده و بخاطر داروهاشون تقریبا خواب الودن و اینکه غذاهای سردی لبنیات براشون بده و‌باعث میشه بیماریشون بدتر بشه

کسایی ک صرع دارن باید همیشه زیرنظر پزشک باشن و داروهاشونو بموقع بخورن ناراحتی و اینام براشون ب ...

امکان داره خوب بشه عزیزم

نمیدونم  دکتر باید بگه

دکتر میگه دو سه سال دارو مصرف کنه خوب میشه ولی حالت هایی که نوشتم اذیتش می‌کنه خیلی

امکان داره خوب بشه عزیزم

اره  البته اگه مدام بره دکتر و داروهاشو درست بخوره و اینکه ازشون نوار مغزی میگیرن تو هر دوره و   مشخص میشه که هردفه بهتر میشه یا بدتر ، ام ار ای هم باید بده

اره  البته اگه مدام بره دکتر و داروهاشو درست بخوره و اینکه ازشون نوار مغزی میگیرن تو هر دوره و ...

عزیزم اول تاپیک گفتم همه چیز رو زود خسته میشه اعصابش نمی‌کشه کار کنه اینا طبیعیه هم پانیک داره هم صرع

اره  البته اگه مدام بره دکتر و داروهاشو درست بخوره و اینکه ازشون نوار مغزی میگیرن تو هر دوره و ...

تو رو خدا دعا کنید دیگه جونی نمونده واسمون

واقعا سخته اما مطمئن باش پیش دکتر خوب بره حتمن خوب میشه ، جراح و متخصص مغزو اعصاب خوب بری ...

عزیزم میریم شریعتی پیش آزیتا توسلی از بچگی دکترش همون بوده

تو رو خدا دعامون کنید 😭😭😭از زندگی سیرم...

تغذیه شم مهمه، اصلا ماست خیار ترشی و دوغ و شیر نباید بخوره ،    نور موبایل و چراغای چشمک زن و نور تلویزیون و چراغای ک بیرون هست اینام باعث حمله میشه نباید زیاد در معرض اینا باشن