2777
2789
به به ،چه کاکتوس های خوشگلی 😍😍😍 خونه تون چه نور خوبی داره .تو عکس معلومه طبقه دوم هستین .🌹🌹🌹

😘😘🌱

آره عزیزم خیلی نور داره 

طبقه سوم هستیم 😹

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علیکم صبح زیباتون بخیر 🌱🌱 بچه های خوشگلم رو بهتون معرفی میکنم 👇😍 این کاکتوس گوگولی ها رو ...

😍😍😍😍😍وااای خدا چقدر قشنگن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بله مثلا این عکس هم مال زمان قاجاره ولی از سبیل خبری نیست.تازه موهاشم چتری زده😄😄😄

چقدر تپله 😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
در اینجا هم احتمالا به خاطر خنداندن شاه، این ژست عجیب رو گرفتن.

همه ی زناش اینقدر چاق بودن 🤔

همه ی زناش اینقدر چاق بودن 🤔

اکثرا بله 

چون چاقی رو نشونه ثروت و مکنت می‌دونستن. 

یه جا خوندم یه خانوم اروپایی از ناصرالدین شاه میپرسه چرا به زنای چاق علاقه مندین؟؟؟ ناصر الدین شاه هم گفته شما برین قصابی گوشت می‌خرین یا استخوان 😐

همین قدر تهی مغز بوده 🤦🏻‍♀️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اکثرا بله  چون چاقی رو نشونه ثروت و مکنت می‌دونستن.  یه جا خوندم یه خانوم اروپایی از ناص ...

عه 😐کنجکاو شدم برم  در مورد ناصرالدین شاه رو مطالعه کنم

عه 😐کنجکاو شدم برم  در مورد ناصرالدین شاه رو مطالعه کنم

من یه بار راجع به یکی از شاهان قدیم کتابی خوندم کتاب رو نصفه رها کردم و از اینکه اون آدم هموطنم بوده شرمنده شدم. ما یه معلم تاریخ داشتیم خیلی با حال بود می گفت ناصرالدین شاه مثل بچه بی ادبیه که نمیشه مهمونی ببریش. انقدر آدم ضایعی بوده

سلام به همههه

اینجا دورهمی کنکوریاس؟

بچها من یه سوال درباره انتخاب رشته داشتم 

کی میتوکه راهنمایی کنه

البته کنکوری نیستم منظورم رشته دبیرستان

تو مثل رقص گل سرخی رو باد💫 من مثل خارم رو شاخهه اونم زیاد زیاد🥀 خب بچها من همون جنگول فنگولم این کاربری جدیدمه که شدم خاهر جنگول فنگول😊 جنگ ستیز باشی به جای مرد ستیزو و زن ستیر🤗یه نکته دیگه که حضور هرکی تو سایت به خودش مربوطه و به شما ربطی نداره.راااستیییی یه کاربر هست تو سایت که همیشه چکم میکنه میخام براش اینجا تو امضام یه پیام بزارم:ببین عزیزم شاید ازت دلگیر بودم ولی بیخیال تو بی ارزش تر از اونچه که فکر میکنمی و این عقده های توعه و من نمیدونم تو زندگیت چه بلایی به سرت اومده که اینطور شدی ولی خدا کمکت کنه شفا پیدا کنی از لحاظ عقلی.و اینکه صد در صد خودت بیش از همه در عذابی پس دلم خیلی برات میسوزه ...!
من یه بار راجع به یکی از شاهان قدیم کتابی خوندم کتاب رو نصفه رها کردم و از اینکه اون آدم هموطنم بوده ...

خخخخ عجب کنجکاو. تر شدم خاک تو سرم