2777
2789
ای واای از این منظر نگاه نکرده بودم😂 چو واقعا اون سوگلی هاشون چی بودن خدایی خجالتم نمیکشن

سارا جون طبق اون مطالبی که دیروز فرستادی بند انداختن سرمه و وسمه از قدیم بین خانمها رایج بوده ولی چون ناصرالدین شاه علاقه زیادی به ابروی پیوندی داشته ،خانمها با مداد ابروی خودشون رو پیوندی می کردند و برای خودشون خال می گذاشتند.

سبیل رو هم با مداد می کشیدند تا نشون بدن که به شخص شاه ارادت دارند و چون این عکس ها برای تفریح و توسط خود ناصرالدین شاه گرفته میشد وقرار نبود که به نمایش عموم دربیاد ، از زنان می خواست که ژست های عجیب بگیرند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه جون♥️

امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من کتاب وقتی زندگی دومت آغاز می شود که میفهمی یک زندگی داری رو گوش کردم 

از نظر من عالی بود 

چون متناسب بود با روزهایی که درش گیر افتاده بودم 

بعد از اون کتاب آناکارنینا رو گوش کردم 

تعریفش رو خیلی شنیده بودم 

و الان میخوام سو وشون رو گوش کنم😍

حین کارم هندزفری میذارم و لذت کار و کتاب رو باهم تجربه میکنم♥️

از اینکه نمیتونم خیلی فعال باشم و در مباحث شرکت کنم خیلی غمگینم اما به خودم قول دادم چند روز دیگه وقت بزارم بخونم تاپیک رو و از مطالب مفیدتون لذت ببرم🥰🥰🥰

براتون یک دنیا حال خوب آرزو میکنم دوستای خوبم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام بچه جون♥️ امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 من کتاب وقتی زندگی دومت آغاز می شو ...

سلام شیلان جون .خیلی ممنون که اسم کتاب رو گفتی ،چون کنجکاو شده بودم که چه کتابیه که اینقدر روی تو اثر گذاشته.

گوش کردن کتاب و انجام دادن همزمان کارها خیلی عالیه  چون باعث میشه که متوجه گذر زمان نشیم و احساس خستگی  نکنیم.👍👍👍🌹🌹🌹🌹🌹

سلام شیلان جون .خیلی ممنون که اسم کتاب رو گفتی ،چون کنجکاو شده بودم که چه کتابیه که اینقدر روی تو اث ...

خواهش میکنم عزیزم😍

من کتابای زیادی خوندم که تاثیر گذار بوده 

ان شالله سرفرصت حتما براتون از اون کتابها خواهم گفت😉😉

من یک دختر شاد و پر انرژی و مثبت و شلخته و زیبارو و کتاب خون و  ورزش دوست که گاها بخاطر فشارهای روحی که داداشم بهم وارد میکرد از خونه فراری بودم و دلم نمیخواست برم خونه

که بعد از ازدواج عاشقانه تبدیل شده بودم 

به یه دختر خسته و کسل و دلمرده و بی نظم و که فاصله زیادی گرفتم از کتاب و پیشرفت و ورزش( البته دلیل داره اینهمه تغییر)

به کمک همین کتاباها خودمو از لابلای زندگی دوباره کشیدم بیرون

فهمیدم عشق نیاز به مراقبت داره

و زندگی و زمان بعد از ازدواج نیاز به مدیریت 

اگر بخوایم شخصیت جذابی داشته باشیم و فرزندان خوبی وارد جامعه کنیم باید حتما خودمون رو بشناسیم و نظم داشته باشیم و قوی و پر انرژی باشیم و زیبایی های زندگی رو ببینیم

نظم رو وارد زندگیم کردم صد در صد نه ولی تا حدود زیادی

و خیلی کارای دیگه

گاهی انقدر فشارهای روحی که دارم زیاد میشه که شاید هرکسی توان تحملش رو نداره 

تازگی ها چندتار موی سفید پیدا کردم توی موهام میدونم از غصه س

اما خب خدا گفته زندگی شما رو با رنج و محنت درآمیختیم و بعد از هر سختی آسانی هست به شرط اینکه دیدموم به زندگی قشنگ باشه 

کم نیاریم و امید داشته باشیم ♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام علیکم صبح زیباتون بخیر 🌱🌱 بچه های خوشگلم رو بهتون معرفی میکنم 👇😍 این کاکتوس گوگولی ها رو ...

خیلی زیباست😍😍من عاشق کاکتوسم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خواهش میکنم عزیزم😍 من کتابای زیادی خوندم که تاثیر گذار بوده  ان شالله سرفرصت حتما براتون از ...

شیلان جون ،تو دختر پرانرژی و سختکوشی هستی ،از اون تیپ آدمهایی که هرچقدر که زندگی بیشتر  بهشون سخت بگیره ،بیشتر تلاش می کنند وبا مشکلات می جنگند تا پیروز بشن.

هوش، یعنی توانایی سازش و سازگاری با شرایط مختلف 

پس دختر باهوشی هستی.تنها توصیه ای که به عنوان یه دوست می تونم بهت بکنم اینه که، توی زندگیت سعی کنی کمی بی خیال تر باشی تا کمتر غصه بخوری.

به خاطر کارهای بقیه ،حرص نخور چون تو مسئول مشکلات بقیه نیستی .🌹

سارا جون طبق اون مطالبی که دیروز فرستادی بند انداختن سرمه و وسمه از قدیم بین خانمها رایج بوده ولی چو ...

جدی؟!

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام علیکم صبح زیباتون بخیر 🌱🌱 بچه های خوشگلم رو بهتون معرفی میکنم 👇😍 این کاکتوس گوگولی ها رو ...

به به ،چه کاکتوس های خوشگلی 😍😍😍

خونه تون چه نور خوبی داره .تو عکس معلومه طبقه دوم هستین .🌹🌹🌹

بله مثلا این عکس هم مال زمان قاجاره ولی از سبیل خبری نیست.تازه موهاشم چتری زده😄😄😄

اره واقعا 😂منو باش فک میکردم ناصرالدین شاه چقدر بی سلیقس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا