2777
2789
این چند روز گذشته دنبال دکتر و سونو و آزمایش بودم برای بی نظمی  در نهایت شکر خدا همه چیز سالم ...

سلام فاطمه جون .❤خدا رو شکر که مشکل خاصی نداری .🌹🌹🌹🤲 .عزیزم برای درد کمرت یه پیشنهادی برات دارم 

یه حوله بنداز روی کمرت و از همسرت بخواه با درجه کم کمرت رو اتو کنه .

گرما مسکن خوبیه .

کیسه آبگرم هم خیلی خوبه ،البته من یه اختراعی کردم  چون کیسه آبگرم سوراخ شده بود ، توی دستکش آشپزخونه آب گرم ریختم و سرش رو گره زدم . دیدم به اندازه کیسه آبگرم کارایی داره 😎😄😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام فاطمه جون .❤خدا رو شکر که مشکل خاصی نداری .🌹🌹🌹🤲 .عزیزم برای درد کمرت یه پیشنهادی برات دارم& ...

سلام به روی ماهت 

اوووف چه راهکارهای خوبی 👍 عالی بود مخصوصا دستکش 😹😹😹👍

مرسی سحر جون😘

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام به روی ماهت  اوووف چه راهکارهای خوبی 👍 عالی بود مخصوصا دستکش 😹😹😹👍 مرسی سحر جون😘

خواهش می کنم دوست گلم .

فقط آب جوش نریزی داخل دستکش  ،چون ممکنه سوراخ بشه و خدای نکرده بسوزی .

سلام دوستان عزیزم .صبحتون بخیر .

این روزهای اخیر همه ما به خاطر شنیدن اخبار بد و گرونی و حادثه آبادان و ...ناراحت بودیم ولی یادمون باشه که اتفاقات بد و مشکلات درطول تاریخ همیشه بوده و حتی توی کشورهای دیگه هم هیچ کس بدون مشکل نیست .

البته توی ایران اوضاع سخت تره ولی ما نباید امیدمون رو از دست بدیم و باید هدف هامون رو دنبال کنیم .

توی نت ،ویتولد پیلکی رو سرچ کنید .

وقتی داستان زندگیش رو خونید متوجه میشید که او چقدر شجاع و با اراده بوده ،چون وقتی که آلمانی ها توی اردوگاه آشوویتس مردم رو می کشتند ،پیلکی به صورت داوطلبانه کاری می کنه که گیر نازی ها بیفته و با پای خودش وارد اون  جهنم میشه تا بتونه به بقیه لهستانی هایی که  زندانی بودند کمک کنه .

او اولین کسی بود که درباره اتاق گازی که آدم ها رو در اونجا می کشتند و کوره های آدم سوزی  به دولت ها خبر داد .

نمی خوام شعار بدم ولی دوستان خوبم هرچقدر هم که اوضاع بد باشه ما باید همیشه امیدوار باشیم  و هدف هامون رو دنبال کنیم .🚶‍♀️☀️🌈🌈

سلام دوستان عزیزم .صبحتون بخیر . این روزهای اخیر همه ما به خاطر شنیدن اخبار بد و گرونی و حادثه آباد ...

سلام عزیزم 

بله واقعا خبرهای بد ناراحت کننده ست ولی نباید بذاریم مانع تلاش و زندگی شه

در هر صورت این نیز بگذرد.... 

انشاالله که روزهای خوب و پر از امید تو راهه 

مرسی که گفتی و معرفی کردی باید بذارم تو لیست و حتما بخونمش 

نمیدونی چقدر چیزی تو لیست دارم 😥😹😹

باید صبح ها خیلی زودتر بیدار شم و از فرصت ها استفاده کنم 

سلام عزیزم  بله واقعا خبرهای بد ناراحت کننده ست ولی نباید بذاریم مانع تلاش و زندگی شه در هر ص ...

خواهش می کنم عزیزم .🌹البته لازم نیست کتابش رو بخونید توی نت یه خلاصه مختصر ازش بود ...،همینکه بدونیم توی بدترین شرایط هم آدم میتونه قوی باشه و نا امید نشه کلی بهمون انگیزه میده .

حتما قضیه هولو کاست و اردوگاه آشوویتس  رو شنیدین . ،محمود احمدی نژاد جزو کسانی بود که این ماجرا رو انکار میکرد .کلی شاهد و مدارک و حتی عکس و فیلم دراین باره  وجود داره 

خواهش می کنم عزیزم .🌹البته لازم نیست کتابش رو بخونید توی نت یه خلاصه مختصر ازش بود ...،همینکه بدونی ...

آره عزیزم شنیدم 

کتاب انسان در جستجوی معنا هم مربوط به یه اردوگاه های کار اجباری و کوره های آدم سوری هست 

ولی یکم لطیف تر توضیح داده. 

چه خوب که خلاصه اش هست پس همون رو میخونم 

سحر نازنین ممنونم از معرفی داستانت

فاطمه جون خداروشکر که خوبی و مشکل خاصی نداری

ساراجونم ممنونم بابت معرفی کتاب حتما گوش میدمش

بچه ها ممنونم که پیشنهادمو قبول کردید آیه الکرسی بخونید♥️

من خیلی آدم مذهبی نیستم اما داستانهایی که راجع بهش خوندم باعث شده وقتی میخونمش خیالم راحت باشه که اتفاقی نمیوفته امیدوارم هرگز برای کسی اتفاقی نیوفته و ماهم بتونیم این روزهای تلخ رو به فراموشی بسپاریم

به هرحال ما زنده ایم و محکوم به زندگی

اتفاقات باعث میشه در کمال غمگین بودن بیشتر زندگی رو دریایم

دیدمو عوض میکنه تا هر لحظه رو واقعا زندگی کنم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست