2777
2789
بچه ها جون  یه پیشنهاد دارم  اینو هرجایی هم تونستید بگید که همه انجام بدن هرروز صبح وقت ...

خیلی هم عالی، ممنونم از پیشنهاد خوبت

یاد خوابم افتادم تقریبا یکی دو سال پیش خواب دیدم تو یه مزرعه ی بزرگ گندم تنهای تنهام یهو یه چیزی شبیه به باد سیاه اومد سمتم و احساس کردم شیطانه، دستهاش و برد سمت دهنم و بزور دهنم و باز نگه داشت خواست از دهنش چیزی بریزه تو دهنم من شروع کردم به خوندن آیة الکرسی همینکه که تموم شد به سرعت باد ازم دور شد و من آزاد شدم.. الانم هروقت احساس کنم قبضم یا گرفتاری دارم آیة الکرسی می خونم تا آروم شم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خیلی هم عالی، ممنونم از پیشنهاد خوبت یاد خوابم افتادم تقریبا یکی دو سال پیش خواب دیدم تو یه مزرعه ی ...

یا ابلفضل 😥😥

چقدر ترسیدی مینا... من الان ترسیدم 😥 یاد فیلم ملک سلیمان افتادم 

منم به آیت الکرسی عجیب اعتقاد دارم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا ابلفضل 😥😥 چقدر ترسیدی مینا... من الان ترسیدم 😥 یاد فیلم ملک سلیمان افتادم  منم به آی ...

آره خیلی خوابم عجیب ولی در عین حال واقعی بود تو خواب داشتم پس می افتادم هنوز بعد دو سال تمام جزئیات خواب یادمه... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
تیر آخر بر پیکر من خورد چیپس خریدم ده تومن 😐

🤐😒

بچه ها جون  یه پیشنهاد دارم  اینو هرجایی هم تونستید بگید که همه انجام بدن هرروز صبح وقت ...

فکر خوبیه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام بچه ها من کتاب صوتی باباگوریو رو دان کردم از ایران صدا تا فصل ۵ گوش کردم خیلی خوشم اومد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

این چند روز گذشته دنبال دکتر و سونو و آزمایش بودم برای بی نظمی 

در نهایت شکر خدا همه چیز سالم بود و مشکلی نبود نه کیست نه فیبروم نه مشکل هورمونی و نه تیروئید. 

هیچ دلیلی هم برای این بی نظمی پیدا نکرد و گفت سیستم بدنت این شکلیه 😥

نهایتا آمپول پروژسترون زدم دو تا و قرص پروژسترون هم داد برا دو دوره 

حالا این آمپول رو زدم انقد درد کمر دارم که حد نداره 

سلامتی نعمت بزرگی هست که وقتی خوبیم قدرش رو درست نمیدونیم متأسفانه

این چند روز گذشته دنبال دکتر و سونو و آزمایش بودم برای بی نظمی  در نهایت شکر خدا همه چیز سالم ...

خداروشکر مشکل خاصی نبود ،خودتدمیکی دیگه ژنتیکی هستش

خداروشکر مشکل خاصی نبود ،خودتدمیکی دیگه ژنتیکی هستش

آره شکر خدا 

ولی اذیت کننده ست. حالا دوره داروها تموم شه اگه درست نشد میرم طب سنتی ببینم فایده ای داره یا نه 

آره شکر خدا  ولی اذیت کننده ست. حالا دوره داروها تموم شه اگه درست نشد میرم طب سنتی ببینم فایده ...

ایشالله خوب میشی