2777
2789
😡😠 در این زمانه‌ی بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظ ...

به به 

مینا جان منم از هفته پیش تا الان هر هفته مبخوام ده بیت شعر حفظ کنم تقریبا هم تا الان ۲۰ تا حفظ شدم 

هر سه روزم ده لغت جدید زبان

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
به به  مینا جان منم از هفته پیش تا الان هر هفته مبخوام ده بیت شعر حفظ کنم تقریبا هم تا الان ۲۰ ...

عزیزم این شعر و چون قبلا  از حبیب شنیده بودم تو ذهنم مونده الانم از تو نت کپی کردم فرستادم اینجا، وصف حال و روز  این روزهای ماست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان واقعا خیلیه ادم بتونه تو این اوضاع جامعه خودشو حال خوب نگهداره

خداوند عاقبت همه مارو بخیر کنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
به به  مینا جان منم از هفته پیش تا الان هر هفته مبخوام ده بیت شعر حفظ کنم تقریبا هم تا الان ۲۰ ...

آفرین چه خوب ،من سالهاست دیگه شعر حفظ نکردم ،یادش بخیر زمان مدرسه چقدر شعر حفظ میکردیم 

سلام دوستان متاسفانه عادت کردیم به خبرای بد ،هر چقدر میخایم مثبت نگر باشیم نمیزارن ،ده روزه که تو شو ...

من امروز صبحم رو با گریه برا آبادان شروع کردم بعد دیدم خیلی ها از گرد و خاک آسی شدن 

الان که یه خبر بد و وحشتناک دیگه دیدم... 

خدا به هممون رحم کنه... خدا مردم رو نجات بده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من امروز صبحم رو با گریه برا آبادان شروع کردم بعد دیدم خیلی ها از گرد و خاک آسی شدن  الان که ی ...

چه خبری دیدی ؟

الهی خیلی سخته 

طرف ما هم طوفان های وحشتناک بادهای تند میوزه و گرد خاک بلند میکنه 

هریال این موقع طرف ما هوا کمی گرم تر شده حتی کولر روشن میکردیم امسال هنوز لباس گرممون پابرجاس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چه خبری دیدی ؟ الهی خیلی سخته  طرف ما هم طوفان های وحشتناک بادهای تند میوزه و گرد خاک بلند می ...

یه نوزاد پسر  رو رها کرده بودن تو سطل زباله 😔😔

مردم پیداش کردن 

نمدونم کی میخواد این خبرای بد تموم شه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آفرین چه خوب ،من سالهاست دیگه شعر حفظ نکردم ،یادش بخیر زمان مدرسه چقدر شعر حفظ میکردیم 

اره وقت مدرسه نمیفهمیدیم که چه قدر خوبه چنتا بیت شعر حفظ کردن و تو موقعیت های مناسب استفاده کردن چه قدر خوبه ،صرفا جهت نمره و درس میخوندیم چون اکثرشو مفهومی و با عشق حفظ نکردیم یادمون نمونده

یه نوزاد پسر  رو رها کرده بودن تو سطل زباله 😔😔 مردم پیداش کردن  نمدونم کی میخواد این خ ...

🥺😔به قول استادمون تو جامعه ای که فقر بیداد کنه ،فساد و جرم و هرزگی و گناه زیاده

یه نوزاد پسر  رو رها کرده بودن تو سطل زباله 😔😔 مردم پیداش کردن  نمدونم کی میخواد این خ ...

منم دیدم😢😢😢

خداروشکر حالش خوبه

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

بچه ها جون 

یه پیشنهاد دارم 

اینو هرجایی هم تونستید بگید که همه انجام بدن

هرروز صبح وقتی از خواب بیدار میشیم یه آیه الکرسی به نیت آرامش مردم کشورمون و نشنیدن خبر بد بخونیم و یکی هم برای خانواده هامون♥️

شاید خدا دلش رحم بیاد و کمک کنه کمتر خبر بد بشنویم و ماهم از جوانیمون تو کشورمون لذت ببریم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست