2777
2789
😔😔😔 چقدر آدم باید بی وجدان باشه خودش رو مدیون کنه و مردم رو بدبخت  هر چی میگذره به این جمل ...

جایی که قانون نباشه و نظارت هم نباشه هرکسی هرکاری که دلش بخواد انجام میده ، هرجای دنیا که می خواد باشه ...

مملکت ما قانون داره ولی نظارت  قوی نداره و کسانی که قدرت و نفوذ دارن به راحتی می تونن هرکاری که دلشون بخواد بکنند وتمام مقررات رو زیر پا بزارن و یا تبصره و ماده جدید بهش اضافه کنند.

کشوری می تونه موفق باشه که قانون برای همه یکسان باشه ،نه اینکه فقط زورشون به آدم های بیچاره و فقیر برسه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جایی که قانون نباشه و نظارت هم نباشه هرکسی هرکاری که دلش بخواد انجام میده ، هرجای دنیا که می خواد با ...

یک استادی داشتم میگفت وقتی جامعه ای در فقر باشه فساد و جرم و هرزگی و نامردی  توش زیاده 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😔😔😔 چقدر آدم باید بی وجدان باشه خودش رو مدیون کنه و مردم رو بدبخت  هر چی میگذره به این جمل ...

چقدر خوب گفتی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام فاطمه جون .🌹 آره واقعا ناراحت کننده است که یه عده آدم بیگناه به خاطر اشتباه مهندس ساختمان و ب ...

چقدر بازی کردن با جون مردم راحته

یک استادی داشتم میگفت وقتی جامعه ای در فقر باشه فساد و جرم و هرزگی و نامردی  توش زیاده

بله متاسفانه وقتی که فقر توی جامعه زیاد بشه مردم چون امیدی به آینده ندارند ،به لذت های آنی و زود گذر رو میارن .دیگه همین یه ذره امنیت هم ازبین میره .

بله متاسفانه وقتی که فقر توی جامعه زیاد بشه مردم چون امیدی به آینده ندارند ،به لذت های آنی و زود گذر ...

سحرجان کاملا درسته به  خاطر پول الان وضع جامعه طوری شده که دزد و قاتل و اختذ زیاده مراقب طلاهاتون باشید نزارید تو دید مردم

بله متاسفانه وقتی که فقر توی جامعه زیاد بشه مردم چون امیدی به آینده ندارند ،به لذت های آنی و زود گذر ...

مردم تو نون شبشون موندن،تو شهر ما نون پیدا نمیشه

سلام دوستان عزیزم .🌹🌹🌹  حتما خبر فروریختن ساختمان مترو پل آبادان رو شنیدین کاری ندارم که م ...

سلام، خیلی خبر ناراحت کننده ای بود😔 همش تو فکر اون عده آدمی هستم که زیر آوار ذره ذره جون و میدن و منتظرن کسی بیاد نجانتشون بده، تو فکر خانواده هایی که عزازانشون و از دست دادن یا هنوز نمیدونن چه بلایی سر عزیزشون اومده، خدایااااااااا خودت فرجی کن همون گرد و خاک برای شهرشون بسه نذار گرد ماتم و عزا بشینه رو شهرشون

😤واقعا یک انسان به چه درجه ای از خلق و خوی حیوانی میتونه برسه که زرق و برق دنیا چشمش و کور کنه و با جون مردم معامله کنه و کاسبی راه بندازه، حیوون با هم نوع خودش همچین کاری و نمیکنه حیف اسم حیوون رو این جور خدا نشناس ها، خدا لعنتشون کنه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

سلام دوستان متاسفانه عادت کردیم به خبرای بد ،هر چقدر میخایم مثبت نگر باشیم نمیزارن ،ده روزه که تو شوک گرونی بی سابقه ایم الانم که خبر این بندگان خدا دلمونو به درد آورد 

بچه ها اینجا هوا افتضاحه ،در و پنجره هامونو بستیم بازم نتیجه نمیده اصلا هم تغییری نکرده فکر کنم فردا هم تعطیل بشه

دیروز گفتن پیمانکار دستگیر شده ،امروز هم میگن خودش هم زیر آوار مونده و فوت شده .!!!

😡😠

در این زمانه‌ی بی های و هوی لال پرست
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست

چگونه شرح دهم لحظه لحظه‌ی خود را
برای این همه ناباور خیال پرست؟

به شب نشینی خرچنگ‌های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست؟

رسیده‌ها چه غریب و نچیده می‌افتند
به پای هرزه علف‌های باغ کال پرست

رسیده‌ام به کمالی که جز انالحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست

هنوز زنده‌ام و زنده بودنم خاری است
به تنگ چشمی نامردم زوال پرست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام دوستان متاسفانه عادت کردیم به خبرای بد ،هر چقدر میخایم مثبت نگر باشیم نمیزارن ،ده روزه که تو شو ...

😞 متاسفانه هر چقدر میخواییم نیمه پر رو ببینیم نیمه پر داره کمتر و کمتر میشه

سلام دوستان متاسفانه عادت کردیم به خبرای بد ،هر چقدر میخایم مثبت نگر باشیم نمیزارن ،ده روزه که تو شو ...

چقدر سخت میشه زندگی کرد😔