2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای خوبم که شاغلید و همزمان باید هم خانوم خونه باشید و هم کارمند نمونه بهتون خدا قوت میگم إن شاالله تنتون سالم و زندگیتون سرشاز از عطر خدا باشه.... بچه ها من تجربه ی جفت کارها و دارم یعنی قبل از خونه دار بودنم شاغل بودم تو یکی از ادارات دولتی و بعد از عروسیم چون محل زندگیم شهر دیگه بود نتونستم کار کنم و البته همسرم هم تمایل چندانی به شاغل بودنم نداشت... در حال حاضر اول خانوم خونه و خانه دار یعد یک همسر و بعد مادر هستم با افتخار

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نه عزیز  قدیما درست میکردن حتما مادر شوهرت اینا میدونن اخه دردسر داره کسی زیاد تمایل به درست ...

حتما میپرسم و از روش کَنِه ی چسبان🕷️ استفاده میکنم تا درست کنه😂

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

راستی شماها تا به حال خوراک زبون یا ساندویچ زبون  درست کردید؟ امشب همسرم خرید الان با پیاز، سیر و چوب دارچین، برگ بو، زردچوبه گذاشتم بپزه و پوستش و جدا کنم بعدش نمیدونم چطور درست کنم خوشمزه بشه🤔

😄😄😄خیلی روش خوبیه.😆😆

ظاهرا دستی بر آتش داری و با روش ها آشنایی کامل داری😂😂

راستی شماها تا به حال خوراک زبون یا ساندویچ زبون  درست کردید؟ امشب همسرم خرید الان با پیاز، سیر ...

مینا جون می تونی بعداز پختن و جدا کردن پوستش .بزاری کمی خنک بشه تا بتونی به صورت حلقه ای برش بزنی ،بعد با پیاز سرخ شده تفت بدی  .بعضی ها همین طوری دوست دارند و بعضی ها هم کمی رب اضافه می کنند و  آب گوشت هم اضافه می کنند تا به صورت خورشت دربیاد و با برنج سرو می کنند.اگر با نون دوست دارید بهتره گوشتش رو  ریش ریش کنی و با پیاز داغ و ادویه  تفت  بدی.🌹

مینا جون می تونی بعداز پختن و جدا کردن پوستش .بزاری کمی خنک بشه تا بتونی به صورت حلقه ای برش بزنی ،ب ...

ممنونم کدباااانو😘🌹🌹🌹