2777
2789
راستی بچه ها من خانه دارم و از اینکه سر کار نمیرم اصلا ناراحت نیستم خواهرام شاغلن و سختی هایی دارن و ...

منم خانه دارم عزیزم و میدونم که آدم کارمندی و 7 صبح رفتن نبودم و نیستم 

ولی عاشق کارهای هنری و سنتی ام و کار آفرینی روخیلی دوست دارم. 

همسرم همون اول گفت تمایل چندانی ندارم که‌ شاغل باشی و منم قبول کردم.... اگرهم قرار بود بیرون از منزل شاغل باشم دلم میخواست یه شغلی مثل گل فروشی یا کتابدار بودن یا طراحی و این جور چیزا داشته باشم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان علی 

بزنین حلوای سیاه مازندرانی 

فیلمش هست میاره بالا

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اره عزیز  نیم دونه ی برنج . مثل سمنو میشه

دستورشو یکبار کامل بزار

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

منم میخوامممممم😭😋😋😋

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
منم خانه دارم عزیزم و میدونم که آدم کارمندی و 7 صبح رفتن نبودم و نیستم  ولی عاشق کارهای هنری و ...

منم اینجور کارها رو بیشتر دوست دارم. من از محیط های اداری خوشم نمیاد و در کنار اینکه اکثر آقایون تو کار خونه کمک نمیکنن فکر میکنم خانمی که شاغل میشه حتما باید شغل مورد علاقش رو انتخاب کنه تا بتونه فشار کار بیرون و کار منزل رو تحمل کنه.

راستی بچه ها من خانه دارم و از اینکه سر کار نمیرم اصلا ناراحت نیستم خواهرام شاغلن و سختی هایی دارن و ...

کار بیرون واقعا سخته علاوه براینکه چند ساعت از وقتتو میگیره سروکله زدن با مردمم دردسریه برا خودش.

منم کارای تو خونه رو ترجیح میدم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
به به عالی شده 👌 خدا قوت کدبانو 🌱😍

مرسی عزیزم

جاتون خالی💖💖💖

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
منم میخوامممممم😭😋😋😋

اخی عزیزم . بفرمایید در خدمتیم 🌹🌹

دستورشو یکبار کامل بزار

نیم دونه دو پیمونه 

گردو و کنجد اسیاب شده دو پیمونه

شکر چهار پیمونه 

همه ی مواد رو باهم تو دیگ تفلون قاطی میکنین اب بریزین بزارین رو گاز .ابش باید کل موادو بگیره

جوش که اومد شعلشو کم کنین تا کم کم جا بیفته 

هرپنج دقیقه باید بهم زد 

حدودا ده دوازده ساعت میکشه حلوا درست شه 

وقتی ابش سوخت همه ی مواد پخته شد وسط دیگ جمع میشه 

بعدش تو سینی که از قبل چرب شدست بریزین تا سرد شه 

بعدش برش بدین بزارین رو بخاری با شعله کم که سفت شه 

نوش جان 

من فیلمشو دیدم ولی کنجد نداشت ولی مواد رو برابر ریخته بود شکر و گردو برابر بود ولی دستور شما نصف گرد ...

قربونت عزیزم 

این دستورو مادرشوهرم درست میکنه

منم از رو اون درست میکنم 

شکر بستگی به خودتونم داره ما چون شیرین میخوریم مادرشوهرم گفت بیشتر بریز خخخ

گردو و کنجد هردوتا تفت بده اسیاب کن

کنجد هم فرقی نداره عزیز

کار که خیلی داره 

از شام خبری نیست خخخ

از صبح سرپام 

قربونت عزیزم  این دستورو مادرشوهرم درست میکنه منم از رو اون درست میکنم  شکر بستگی به خو ...

چرا آبشو دیر میکشه🤔تا شب طول میکشه 

خواهش میکنم عزیزم 

تفت داده باشه 

فرق نمیکنه هرکدوم شد اشکالی نداره