2777
2789
به به خداقوت  چه جالب نشنیده بودم تا حالا حلوای سیاه  با چی درست میشه 🤔

دستورشو پایین 

گفتم  عزیز 

شمالیا درس میکنن

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
😂 شوهر منم با شاغل بودن می‌گه مخالف نیستم من از پرستاری قبول شده بودم نزاشت برم بخونم میگفت تهش پر ...

چقد حیف شد که نرفتی 

ناراحت شدم برات 😔😔😔

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو پیمونه کنجد اسیاب شده  دو پیمونه گردو اسیاب شده  دوتا پیمونه نیم دونه  چهار پیم ...

🤔پس چرا من تا بحال نخوردم اسم دیگه ای هم داره؟ آغوز کنا یا پیسه کنده نیست؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دو پیمونه کنجد اسیاب شده  دو پیمونه گردو اسیاب شده  دوتا پیمونه نیم دونه  چهار پیم ...

نیم دانه چیه ؟برنج نیم دانه 

به به چقدر مقویه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
نه عزیزم  گردو کنجد شکر نیم دونه

عه مثل سمنو میشه قوامش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ممنون عزیز.... چه مواد مقوی ای 

یا خدا یازده ساعت😬 حسابی وقت گیر پس 

نوش جونت خیلی زحمت داره

نور خواهی مستعد نور شو.... 

من با این سبکش خوردم ولی کنجد نداشته و فوق العاده خوشمزه است یه ذره با جزییات برامون بگو شاید درستش کردیم. وای کاش من شمالی بودم چقدر خوشمزه هاتون زیادن

راستی بچه ها من خانه دارم و از اینکه سر کار نمیرم اصلا ناراحت نیستم خواهرام شاغلن و سختی هایی دارن ولی کارشونو دوست دارن و از تو خونه بودن بیزارن.من همیشه دوست داشتم کارآفرین باشم باورتون میشه حاضرم کار دست انجام بدم و بفروشم ولی کارمندی نه

من با این سبکش خوردم ولی کنجد نداشته و فوق العاده خوشمزه است یه ذره با جزییات برامون بگو شاید درستش ...

برا همين شماليا شكم گندن خخخ

از دستورش عکس میگیرم میفرستم عزیز

🤔پس چرا من تا بحال نخوردم اسم دیگه ای هم داره؟ آغوز کنا یا پیسه کنده نیست؟ 

نه عزیز 

قدیما درست میکردن حتما مادر شوهرت اینا میدونن

اخه دردسر داره کسی زیاد تمایل به درست کردنش نداره

الان خودم کف پا ندارم تازه نشستم 😢😢😢

نیم دانه چیه ؟برنج نیم دانه  به به چقدر مقویه

اره عزیز 

نیم دونه ی برنج . مثل سمنو میشه 

شمالی های عزیز یه شیرینی خوشمزه دارین فکر میکنم  اسمش نصیری بود که توش برنج و آجیل داره اگه دست ...

من اینو نمیتونم انجام بدم 

اخه دستگاه مخصوص دارن 

تو شیرینی فروشیای اینجا هست 

برنج با پوستش فک کنم باشه