2777
2789
واقعااااا 😂😂سحر باورم نمیشه کودک درونت چقدر فعاله  منم کارتون میبینم به خصوص ماشا و بره ناقل ...

سارا جون بعضی از انیمیشن ها از صدتا کتاب هم آموزنده تر هستن چون بچه ها خیلی سریع درکشون می کنند .

SING ۱ و۲ رو حتما دانلود کن و با دخترت ببین .پراز آهنگ های شاده .توی سینگ ۲ خودباوری و اعتماد به نفس رو به بچه ها یاد میداد و اینکه تواناییهاشون خیلی بیشتر از چیزیه که خودشون باور دارند .🌹

سارا جون بعضی از انیمیشن ها از صدتا کتاب هم آموزنده تر هستن چون بچه ها خیلی سریع درکشون می کنند . S ...

اوکی حتما الان نتم آخراشه ،شارژ که شد حتما دان میکنم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه تیپ اسپورت، خیلی دوست داری .ولی دیگه روز عقد نشنیده بودم عروس بخواد با کفش کتونی بره.😆😆😆😆

🤣🤣🤣 واقعیتش کلا درگیر ظواهر نیستم یعنی شاید اصلا اون موقع فکر نمیکردم کفش چندان مهم باشه. 

حتی انتخاب لباس عروسی هم تو دو ساعت انجام دادم و راضی هم بودم😂

آره اسپرت رو دوست دارم. ولی کلا سبک کژوال رو خیلی میپسندم 👌

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من نصف استکان سرکه رو با مایع ظرفیی که تو جا مایعی هست قاطی میکنم هم خوب کف میکنه هم تمیز تر میکنه&n ...

اره من وايتكس نميتونم ولي هركار ميكنم سينك كه خشك شد لكه ي اب هست 

بازم راه شمارو امتحان میکنم انشالا که جواب میده😘😘😘

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
منم حاضرم خونه نباشم سرکار باشم ولی ۷تا ۵ونیم نه خیلی تایم کارش ،همیشه دوست داشتم معلم باشم ۸تا ۱برم ...

همه جوره فکر خودتی سارا خخخ

وقتی همسرم در مورد همکارای خانمش میگه که شاغلن 

دلم یجوری میشه 

حیف شد 

هرچند همسرم اصلا با شاغل بودن زن موافق نیست

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
مایع کرمی سیف لکه آب رو هم میبره

کرمی ؟ حتما امتحان میکنم

مرسی عزیزم

سلام دوستای گلم 

انشالا امروز خیر و برکت بیان سمتتون 😍😍😍

در حال درست کردن حلواسیاه

خیلی سخته 

خیلی خیلی 

و پشیمان از انجام این کار

که چرا به حرف شوهر گوش ندادم و انجام دادم😭😭😭😭

سلام دوستای گلم  انشالا امروز خیر و برکت بیان سمتتون 😍😍😍 در حال درست کردن حلواسیاه خیلی س ...

به به حلوای سیاه با شیره انگوره؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
همه جوره فکر خودتی سارا خخخ وقتی همسرم در مورد همکارای خانمش میگه که شاغلن  دلم یجوری میشه&nb ...

😂

شوهر منم با شاغل بودن می‌گه مخالف نیستم من از پرستاری قبول شده بودم نزاشت برم بخونم میگفت تهش پرستار میشه و شیفت شب و اینا کلی بهونه آورد اون زمان نامزد بودم 

الان میگه چرانخوندی میگم یادته بهونه شبفت شب اینا میاوردی میگه نه من نبودم 😐

سلام دوستای گلم  انشالا امروز خیر و برکت بیان سمتتون 😍😍😍 در حال درست کردن حلواسیاه خیلی س ...

به به خداقوت 

چه جالب نشنیده بودم تا حالا حلوای سیاه 

با چی درست میشه 🤔

نور خواهی مستعد نور شو.... 

خدا قوت... دوست داشتی دستور پخت و هم بگو فیض ببریم🌺🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
به به حلوای سیاه با شیره انگوره؟

نه عزیزم 

گردو کنجد شکر نیم دونه

من تا حالا نخوردم .😍😍😍

شمالیا درست میکنن عزیز 

خدا قوت... دوست داشتی دستور پخت و هم بگو فیض ببریم🌺🌺

دو پیمونه کنجد اسیاب شده 

دو پیمونه گردو اسیاب شده 

دوتا پیمونه نیم دونه 

چهار پیمونه شکر 

همه رو با اب میزاریم رو گاز تا اماده شده فکر کنم یازده دوازده ساعت طول میکشه