واقعااااا 😂😂سحر باورم نمیشه کودک درونت چقدر فعاله منم کارتون میبینم به خصوص ماشا و بره ناقل ...
سارا جون بعضی از انیمیشن ها از صدتا کتاب هم آموزنده تر هستن چون بچه ها خیلی سریع درکشون می کنند .
SING ۱ و۲ رو حتما دانلود کن و با دخترت ببین .پراز آهنگ های شاده .توی سینگ ۲ خودباوری و اعتماد به نفس رو به بچه ها یاد میداد و اینکه تواناییهاشون خیلی بیشتر از چیزیه که خودشون باور دارند .🌹
سارا جون بعضی از انیمیشن ها از صدتا کتاب هم آموزنده تر هستن چون بچه ها خیلی سریع درکشون می کنند . S ...
اوکی حتما الان نتم آخراشه ،شارژ که شد حتما دان میکنم
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای گلم انشالا امروز خیر و برکت بیان سمتتون 😍😍😍 در حال درست کردن حلواسیاه خیلی س ...
به به حلوای سیاه با شیره انگوره؟
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
همه جوره فکر خودتی سارا خخخ وقتی همسرم در مورد همکارای خانمش میگه که شاغلن دلم یجوری میشه&nb ...
😂
شوهر منم با شاغل بودن میگه مخالف نیستم من از پرستاری قبول شده بودم نزاشت برم بخونم میگفت تهش پرستار میشه و شیفت شب و اینا کلی بهونه آورد اون زمان نامزد بودم
الان میگه چرانخوندی میگم یادته بهونه شبفت شب اینا میاوردی میگه نه من نبودم 😐
سلام دوستای گلم انشالا امروز خیر و برکت بیان سمتتون 😍😍😍 در حال درست کردن حلواسیاه خیلی س ...
خدا قوت... دوست داشتی دستور پخت و هم بگو فیض ببریم🌺🌺
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرامتر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹