2777
2789
صبح بخیر دخترای کتابخون.🙋‍♀️🌻🌻🌻🌻🌻راستی بچه ها ،خودتون احساس می کنید که چند ساله اید ؟؟به عدد و ...

من ۲۷ سالمه خودمم ولی ۲۳ یا ۲۴ ساله میلینم 

تو چشم مادرم ۲۲ هستم 

تو چشم شوهرم ۱۸ 😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه خوب😂😂😂😂

خودت چی خودتو چند ساله میبینی ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ای سارای زرنگ ،می دونستم آخرش این سوالو از خودم می پرسی.😂😂😂 من ۳۷ سالمه ولی خودمو ۲۰ ساله می دون ...

😂😂فک کن من نپرسم 😂😂

۲۰ سال ماشالله معلوم آدم اینقدر باسواد و با فرهنگ باشه ۲۰ ساله باید بوونه روحش جوون باید باشه و پرشور و پرهیجان پر زندگی 

چه نکات خوبی.👌👌 ..مرسی مینا جون 🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم 👑 👑 🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
😂😂فک کن من نپرسم 😂😂 ۲۰ سال ماشالله معلوم آدم اینقدر باسواد و با فرهنگ باشه ۲۰ ساله باید بوونه ر ...

سلامت باشی عزیزم .

دیروز داشتم با بچه ها کارتون میدیدم .واقعا قشنگ بود این اسمش بود( 2   SING)واقعا لذت بردم .همون موقع شوهرم از اداره اومد و بدو بدو ناهارش رو گذاشتم روی میز و اومدم نشستم جلوی تلویزیون .بچه ها داد می زدن مامان بیا جای خوبشه.😂😂😂

بعدش همسرم اومد یه نگاهی کرد و گفت: این که کارتونه 🤨

اینقدر عجله داشتی فکر کردم چه فیلمیه🤔🤔😂

صبح بخیر دخترای کتابخون.🙋‍♀️🌻🌻🌻🌻🌻راستی بچه ها ،خودتون احساس می کنید که چند ساله اید ؟؟به عدد و ...

صبح شما هم بخیر.... من 35 سالمه ولی همش احساس میکنم 23،24 سالمه حتی موقع انتخاب وسیله ها و لباس هام با حال و هوای اون سنی که تو ذهنمه لباس میخرم😁

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

سلام صبحت بخیر 

متغیرم سحر جان یه وقتا احساس میکنم یه نوجوون 16 ساله ام با یه عالم شور و اشتیاق 

و گاهی یه خانوم 50 ساله با یه عالم تجربه و فکر 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام صبحت بخیر  متغیرم سحر جان یه وقتا احساس میکنم یه نوجوون 16 ساله ام با یه عالم شور و اشتیا ...

این که طبیعیه ،..ولی حسی که بیشتر وقت ها داری مهمه. .مثلا موقع لباس خریدن چه جور لباسهایی انتخاب می کنی  و یا چقدر به خودت آزادی انتخاب میدی .

سلامت باشی عزیزم . دیروز داشتم با بچه ها کارتون میدیدم .واقعا قشنگ بود این اسمش بود( 2   SING) ...

واقعااااا 😂😂سحر باورم نمیشه کودک درونت چقدر فعاله 

منم کارتون میبینم به خصوص ماشا و بره ناقلا رو دوست دارم ولی اونقدرهام درگیرشون نمیشم ولی تو ماشالله سحر ،خوشبحال بچه هات چقدر مامان باحالی دارن 

صبح شما هم بخیر.... من 35 سالمه ولی همش احساس میکنم 23،24 سالمه حتی موقع انتخاب وسیله ها و لباس هام ...

منم 😂بعد بعضا شوهرم گیر میده که اینا چیه مگه بچه ای 

بعضا هم تیره بخرم میگه برو صورتی یا رنگ روشن بخر اینا چه رنگین 😂

این که طبیعیه ،..ولی حسی که بیشتر وقت ها داری مهمه. .مثلا موقع لباس خریدن چه جور لباسهایی انتخاب می ...

ازین نظر که کمتر از سن واقعیم هستم 

خودم 30 سالم هست. 

ولی این جوری که منظورته بخوام بگم بیست و یک مثلا

اولین باری که کفش پاشنه دار خریدم 22 ساله بودم و روز عقدم بود و مامانم گیر داد محال ممکنه که بذارم با کفش کتونی بری برا عقد🤣🤣🤣

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ازین نظر که کمتر از سن واقعیم هستم  خودم 30 سالم هست.  ولی این جوری که منظورته بخوام بگم ...

معلومه تیپ اسپورت، خیلی دوست داری .ولی دیگه روز عقد نشنیده بودم عروس بخواد با کفش کتونی بره.😆😆😆😆