2777
2789
هیچ کدومو شوهراتون به اندازه شوعرمن نچسب نیس و بد نیس  تازگیا ثبت نام سامانه یکپارچه سازی خودر ...

عزیزم ،سارا جون خدا نکنه ،فعلا از دستش عصبانی هستی 😓 

البته که حق داری ناراحت باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنونم عزیزم .❤ راستی کانال تلگرامی که گفتی رو من ندیدم ...؟

خجالت آور است تماشای کسی که آخر عمری خود را موشکافی میکند و به این نتیجه میرسد تنها چیزی که با خود به گور میبرد شرم زندگی نکردن است.

👤 #استیو_تولتز

《📚 @lBOOKl 》

اینه 

《📚 @lBOOKl 》

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام دوستان خوبم،خوبین🌻 اینروزا تو خودمم ،خیلی دوسدارم برم سرکار خوب موقت،شاغل شم،از چالش های مالی ...

عزیزم اول اینکه بنظرم تو خیلی مضطربی

نمیدونم اضطراب داری یا استرس

ببین کدومه و کنترلش کن

بعدهم در مورد اعتماد به نفس کلیپ و کتابای خوبی هست بخون 

خواستن به تنهایی مثل یه رویاس

هدف اما باید براش برنامه ریزی کنی گام اولش خواستنه بعد بالا بردن اعتمادبنفست 

بعد هم خدابزرگه اغلب مردم  اوایل زندگی کم پولی یا حتی بی پولی رو تجربه میکنن یکم باید صبور تر باشی 

@shilanshaho     حرفات پر از امید و عالی بود 👍😘 @پاییزمهر     مب ...

راستی منم امروز با هوشنگ جان ابتهاج کلی وقت گذرونی کردم😍😍

سرم خلوت بود تو محل کار

بسی لذت بردم وقتی داستان درخت ارغوانش رو فهمیدم و شعرش رو گوش کردم

سلام دوستان خوبم،خوبین🌻 اینروزا تو خودمم ،خیلی دوسدارم برم سرکار خوب موقت،شاغل شم،از چالش های مالی ...

سلام دختر شاداب جان .خوبی عزیزم ؟🌹🌹🌹

دوست من .تو حتما حتما باید بری سرکار به همون دلایلی که توی پیامت گفتی .هم درآمد بیشتری بدست میاری و هم اینکه اگر خونه بمونه و بیکار باشی ،فقط عمرت رو تلف می کنی و یه روزی ، خودت رو سرزنش می کنی و چند سال دیگه وقتی که فرصت از دستت بره فقط باید افسوس بخوری و خودت رو ملامت کنی .

ما دراین دنیا براساس لذت و درد زندگی می کنیم .مثلا گرسنه میشیم غذا می خوریم یا خسته ایم ،پس می خوابیم .کار می کنیم تا پول بدست بیاریم و رنج و سختی نکشیم و....
پس چندتا اصل اساسی و مهم هست که ما زندگیمون رو براساس اونها تنظیم می کنیم  .
۱.زندگی رو به مرگ ترجیح میدیم .
۲.لذت رو به درد  
۳.رشد و تکامل رو به توقف و تنزل 
۴.آزادی رو به زندان 
با همین ۴ تا اصل می تونیم زندگی رو بسازیم و می تونیم توضیح بدیم که چرا باید درس بخونیم و کارکنیم و یا چرا باید ازدواج کنیم و....

اگر شاغل بشی دیگه بابت بی پولی رنج نمی کشی و از اینکه دستت توی جیب خودته لذت می بری و وقتت رو بیهوده تلف نمی کنی .🌹

ببین، دوست من شرط خود دوستی اینه که تو باید تمام کارهای خوب دنیا رو برای خودت انجام بدی .

اعتماد به نفس هم  یعنی من می دونم و می تونم .

تو هم دانا وهم  توانا هستی اگر نبودی نمی تونستی درس بخونی و مدرک بگیری .

اینکه گفتی اعتماد به نفس ندارم به خاطر اینه که مدام نگران حرف و نظر مردم هستی و این به خاطر نداشتن عزت نفسه که آسیب ۳ سالگیه .

به خودت بگو من همینم که هستم .این قیافه منه این خانواده منه.. این تحصیلات منه ..این خونه منه ..

من از هیچی خجالت نمی کشم و از چیزی که هستم راضی و خوشحالم  .بقیه هم ،می خوان بخوان ،نمی خوان گور...

هیچ کس حق نداره من رو قضاوت بکنه.... و اگر کسی صبح تا غروب می خواد منو قضاوت کنه و پشت سرم حرف بزنه، خیلی آدم بدبخت و بیماریه که به جای اینکه به زندگی خودش برسه،همه حواسش به زندگی این و اونه ...

حرف آخر اینکه  ۲۰ تا ۳۰ سالگی فرصتیه که باید از نظر درس و کار همه تلاشمون رو بکنیم تا به نتیجه ای که می خوایم برسیم .پس قدر فرصت ها رو بدون عزیزم .

اگه بازهم درباره عزت نفس سوالی داشتی توی نت جست و جو کن و یا کتاب وضعیت آخر رو بخون .

راستی منم امروز با هوشنگ جان ابتهاج کلی وقت گذرونی کردم😍😍 سرم خلوت بود تو محل کار بسی لذت بردم و ...

به به چقدر عالی شعر که روح آدم رو جلا میده حسابی... 

این داستانش رو نشنیدم باید برم مطالعه کنم 

میدونستین چقدر کیف میکنم انقدر کوشا و باحالین 😍😍

نور خواهی مستعد نور شو.... 

[QUOTE=237754518]به به چقدر عالی شعر که روح آدم رو جلا میده حسابی...  این داستانش رو نشنیدم باید برم مطالعه کنم ...[/

خیلی قشنگه داستانش و شعری که خونده😍

اگر پیدا نکردی مینویسم برات

نزارقبانی رو هم دوست دارم 

گاهی میخونم♥️

ماهم از بودن تو لذت میبریم عزیزم😘

سلام شاداب جان 

عزیزم اینا همش فقط فکر بازدارنده ست... چطور تونستی دانشگاه بری و درس بخونی؟؟؟ همون طور هم میتونی سرکار بری 

فقط برای بار اول سخته به بعدش راحت میشی 

اول از همه خودت رو بپذیر... فن بیان کار کن... جلدی اینه صحبت کن تا استرس سخن گفتن نداشته باشی 

اینو هم بدون همه چیز رو همه گان دانند. 

بر فرض اینکه تو مصاحبه رد شی مگه قراره همیشه آدم پاسخ مثبت بشنوه؟؟؟ 

نه مهم اینه تو تلاش کنی چیزی باشی که خودت میخوای فرای حرف و خواسته بقیه 

تو میتونی پس به خودت انرژی مثبت بده 🌻🌱

[QUOTE=237754518]به به چقدر عالی شعر که روح آدم رو جلا میده حسابی...  این داستانش رو نشنیدم بای ...

فدای تو عزیزم 😘😘🌻🌱

برم بگردم اگه نبود حتما میگمت 

نزار قربانی هم قشنگه 😍😍

سلام دختر شاداب جان .خوبی عزیزم ؟🌹🌹🌹 دوست من .تو حتما حتما باید بری سرکار به همون دلایلی که توی ...

سحر بانو اگر روزی من تصمیم‌گرفتم روانشناسی بخونم و مرکز مشاوره بزنم حتما ازت کمک میگیرم بعنوان مشاور تجربی😍😉😉

مشاوره هات عالی ان♥️