سلام دختر شاداب جان .خوبی عزیزم ؟🌹🌹🌹
دوست من .تو حتما حتما باید بری سرکار به همون دلایلی که توی پیامت گفتی .هم درآمد بیشتری بدست میاری و هم اینکه اگر خونه بمونه و بیکار باشی ،فقط عمرت رو تلف می کنی و یه روزی ، خودت رو سرزنش می کنی و چند سال دیگه وقتی که فرصت از دستت بره فقط باید افسوس بخوری و خودت رو ملامت کنی .
ما دراین دنیا براساس لذت و درد زندگی می کنیم .مثلا گرسنه میشیم غذا می خوریم یا خسته ایم ،پس می خوابیم .کار می کنیم تا پول بدست بیاریم و رنج و سختی نکشیم و....
پس چندتا اصل اساسی و مهم هست که ما زندگیمون رو براساس اونها تنظیم می کنیم .
۱.زندگی رو به مرگ ترجیح میدیم .
۲.لذت رو به درد
۳.رشد و تکامل رو به توقف و تنزل
۴.آزادی رو به زندان
با همین ۴ تا اصل می تونیم زندگی رو بسازیم و می تونیم توضیح بدیم که چرا باید درس بخونیم و کارکنیم و یا چرا باید ازدواج کنیم و....
اگر شاغل بشی دیگه بابت بی پولی رنج نمی کشی و از اینکه دستت توی جیب خودته لذت می بری و وقتت رو بیهوده تلف نمی کنی .🌹
ببین، دوست من شرط خود دوستی اینه که تو باید تمام کارهای خوب دنیا رو برای خودت انجام بدی .
اعتماد به نفس هم یعنی من می دونم و می تونم .
تو هم دانا وهم توانا هستی اگر نبودی نمی تونستی درس بخونی و مدرک بگیری .
اینکه گفتی اعتماد به نفس ندارم به خاطر اینه که مدام نگران حرف و نظر مردم هستی و این به خاطر نداشتن عزت نفسه که آسیب ۳ سالگیه .
به خودت بگو من همینم که هستم .این قیافه منه این خانواده منه.. این تحصیلات منه ..این خونه منه ..
من از هیچی خجالت نمی کشم و از چیزی که هستم راضی و خوشحالم .بقیه هم ،می خوان بخوان ،نمی خوان گور...
هیچ کس حق نداره من رو قضاوت بکنه.... و اگر کسی صبح تا غروب می خواد منو قضاوت کنه و پشت سرم حرف بزنه، خیلی آدم بدبخت و بیماریه که به جای اینکه به زندگی خودش برسه،همه حواسش به زندگی این و اونه ...
حرف آخر اینکه ۲۰ تا ۳۰ سالگی فرصتیه که باید از نظر درس و کار همه تلاشمون رو بکنیم تا به نتیجه ای که می خوایم برسیم .پس قدر فرصت ها رو بدون عزیزم .
اگه بازهم درباره عزت نفس سوالی داشتی توی نت جست و جو کن و یا کتاب وضعیت آخر رو بخون .