2777
2789
ممنون شیلان جان ،راست میگی ،باید حسای منفیمو بنویسم پاره کنم  باید منی که جرات طلاقو ندارم ،به ...

فدات گلم

آره عزیزم 

خراب کردن کاری نداره 

هرکسی میتونه خراب کنه 

اما مهم ساختنه اونجوری که دلت میخواد عزیزم

تو جرات همه چیز رو داری

حتی طلاق اما عاقلی دلت نمیخواد با تصمیم اشتباه آینده دخترگلت رو خراب کنی

ازت میخوام اگر دخترت هم راجع به همسرت بد گفت یه جوری جلوه بدی که ناراحت میشی و باید باباش رو دوست داشته باشه

حسای خوب رو برگردون بع زندگیت گلم 

تو میتونی

منم از تع دلم میخوام خدا کمکت کنه و حال دلت خوب بشه البته تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه هاا

♥️♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه ،دوست عزیزم🌹🌹🌹👍👍

فدات  نیمه ی تاریک من رو که معرفی کردبودیکی از بچه ها نداشت تموم کرده بود قراره بیاره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هیچ کدومو شوهراتون به اندازه شوعرمن نچسب نیس و بد نیس  تازگیا ثبت نام سامانه یکپارچه سازی خودر ...

ساراجون چون عصبانی هستی این حرفها رو می زنی ،اگه بلایی سر شوهرت بیاد اون کسی که بیشتر از همه ناراحت میشه تو هستی.

کارهمسرت درست نیست ..

از اول خودش نباید قبول میکرد و به پدرت میگفت نه  و این همه اعصاب تو رو خرد نمی کرد .

ولی به نظرمن تو هم زیاد از خانوادت طرفداری  میکنی .

عزیزم خانوادت رو دوست داری، برات عزیزن می دونم ولی وقتی شوهرت غر می زنه بگو: آره عزیزم حق داری ،درس عبرتی شد برامون دیگه رودربایستی با کسی نداشته باشیم .

یه ذره شوهرت رو آروم کن ،که یعنی من هم طرف تو ام نه اینکه تا حرف زد تو دلت بگی کاش بمیره تا راحت بشم .!!

ساراجون اگه می خوای اعصابت آروم باشه دوتا راه داری ،وقتی همسرت شروع میکنه به غر زدن یا باید پاشی بری و به حرفاش توجه نکنی ویا اینکه محض رضای خدا ،دوبار هم به اون حق بدی ...

نباید بگی بابای من اینقدر به تو خوبی کرده تو قدر نمی دونی ...تو نمک نشناسی ..حالا یه امتیاز ماشین بهشون دادی هی منتشو سر من میزاری ..

بگو عزیزم تو داماد خوبی هستی .اینقدر پدرم دوستت داره همیشه وقتی من میرم خونه بابام به من میگه هوای حامد رو داشته باش.. حامد پسر خوبیه ...

شوهرت رو ببر بالا .بهش اعتماد به نفس بده ..اگه غر زد جبهه نگیر ..بگو حامد جان آره راست میگی .ولی من و تو باید باهم خوب باشیم .زندگی ما از اونها جداست .به خاطر دیگران اعصاب همدیگه رو خرد نکنیم .

اینطوری تو کوچیک نمیشی بلکه همسرت میگه  ،زنم من رو درک میکنه پس  کمتر غر میزنه و تو هم یه نفس راحتی میکشی.🌹🌹🌹

سلام دوستان خوبم،خوبین🌻

اینروزا تو خودمم ،خیلی دوسدارم برم سرکار خوب موقت،شاغل شم،از چالش های مالیمون کمتر کنم و به چیزای کوچیکی که دلم میخاد برسم،اما اعتماد بنفس ندارم😣بااینکه مدارک خوبی دارم،اما همش بخودم میگم تو فقط الکی مدرک داری وگرنه هیچی بلد نیسی،بری مصاحبه ضایع میشی،و همین حرف وجود نمیکنم برم پیگیر بشم برااینکه ضایع نشم

دوستان راهکاری بلدین برالینکه اعتمادبنفس بگیرم برم دنبالش؟خیلی کلافه میشم ازلینکه کل روز و شب خونه ام و عمرم الکی تلف میشه،در حالی که میتونم با شاغل شدنم دو۳برابر بیشتر درآمد داشته باشیم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

@shilanshaho   حرفات پر از امید و عالی بود 👍😘

@پاییزمهر   مبارک باشه دوست جان اون کتاب دیگه هم نیمه تاریک وجود هست 🌻🌱

@saharbanooooooo   با حرفات در مورد سارا کاملا موافقم زدی تو هدف (راستی چی شد انقد o برای اسم کاربریت گذاشتی؟؟ 😁🤣🤣🤣 باز خوبه وقت تگ کردن  یه کادر میده که اسم ها و عکس کاربری توش هست وگرنه داغون می‌شدیم می‌خواستیم تگت کنیم😹)

@yagnur   سارای عزیزم این حامد خان همون آقایی هست که با عشق انتخابش کردی عزیز دلم فقط باید راهت رو پیدا کنی خوبی وبدی هاش رو بنویس وخوبی و بدی های رفتار خودت رو هم بنویس و ازش نتیجه گیری کن) عزیز من تو میتونی دوباره زندگی رو بسازی فقط باید بخوای و برای زندگیت حریم مشخص کنی یه بار برای همیشه بین خانواده ات و زندگیت مرز مشخص بذار تو قوی و پر اراده هستی میدونم که میتونی.

با نشخوار گذشته خودت رو آزار نده اگه نمیتونی همسرت رو عوض کنی گاهی خودت وا بده تا روحت آزار نبینه 😘🌱🌻

مطمئن باش کلی اتفاق خوب در انتظارت هست. 

من امروز درگیر شرح مثنوی هستم فرصت اینکه تک تک ریپلای کنم نداشتم

نور خواهی مستعد نور شو.... 
@shilanshaho     حرفات پر از امید و عالی بود 👍😘 @پاییزمهر     مب ...

مرسی عزیزم .❤❤😘

من می خواستم  اسمم رو  saharبزارم ولی همش میگفت تکراریه ولی چون برام مهم بود که حتما باید سحر باشه بهش ooooooاضافه کردم .اگه بازم قبول نمی کرد به اضافه کردن ooادامه میدادم 😄😄😄

مرسی عزیزم .❤❤😘 من می خواستم  اسمم رو  saharبزارم ولی همش میگفت تکراریه ولی چون برام مهم ...

😹😹😹

خب خداروشکر باز تو همین مرحله سایت قبول کرده 😹😹

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستای گلم من از امروز تا یه ماه دیگه کمتر میام نی نی سایت چون امتحانات بچه ها شروع میشه و باید بیشت ...

چه خوب ممنون که معرفی کردی 🌹

راستی سحر جون برنامت برا امتحان بچه ها چجوریه ،میشه کارایی که میکنی بگی؟ 

من خودم به پسر بزرگم گفتم که برنامه‌ریزی کنه برا خوندن و اون ساعات رو بره کتابخونه چون پسر کوچیکم خیلی سر و صدا داره و نمیزاره تمرکز و آرامش داشته باشن 

انقدر استرس دارم براش ولی به روی خودم نمیارم همش می‌خوام کاری کنم که از طرف من کم کاری حس نکنه پسر دومیم که کلاس ششمه درسش خوبه خدا رو شکر ،برای اون نگران نیستم ،چون فعلا درساش سبک تره