2777
2789
آره واقعا من هم نزدیک عید دلم می خواد فقط برم بیرون هم برای خرید و هم جنب و جوش مردم رو ببینم که خیل ...

من خریدام برا عید چون همسرم بن لباس داره 

مستقیم میریم همونجا

پارسال دو روز مونده بود به عید گرفتم خخخ

خونه هم کار خوبیه اینجوری 

منم که فعلا شروع کردم 

تا ببینم کی شروع میشه 

من تو زمینه اوضاع اقتصادی و درک کردن اولای زندگیم رعایت کردم دیدم داره عادت میشه دست برداشتم 

الانم تعادل رو رعایت میکنم ولی همیشه میگم من تورو یه شوهر پولدار میبینم اونم جو میگیرتش خرج میکنه خخخ

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

دوستان برای تمیز کردن سینک ظرفشویی چی پیشنهاد میدین بجز شوینده ها 

راه و ترفندی ندارین که هیچ لکه ای روش نمونه ؟؟؟ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته شرایطت ،به خصوص سگ خیلی سخته ،من یک هفته نگهداشتم پس دادم بس که تو‌خونه رو‌مبلا می‌رفت منم حساس ...

خیلی سخته اما حسابی تربیت شده فقط ایرادش اینه هرجا ما باشیم اسباب بازیاشو و خوراکیاشو میاره پخش میکنه 🤣

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
من خریدام برا عید چون همسرم بن لباس داره  مستقیم میریم همونجا پارسال دو روز مونده بود به عید ...

کارخوبی میکنی عزیزم .آره افراط و تفریط خوب نیست .

حالا فکر نکنین من خیلی کم خرج و کم توقع هستم .

اوایل زندگی خیلی هوای همسرم رو داشتم ولی الان دیگه مشکل مالی نداره و نیازی نیست که خیلی مراعاتشو بکنم.

بچه ها من امروز وقت دکتر دارم خیلی نکرانم روی پوست صورتم اندازه بک سکه لکه روشن افتاده ،از وقتی عمل ...

عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست منم بعد از عمل بینی حسابی پوستم عوض شده بود یکم زمان میبره اوکی شی♥️

اما بهترین کار مراجعه بع دکتر👌🏻

وایی شوهرت بگو کمکت بده😂من روزایی که مامانم میره سرکار بابام ناهار درست میکنه  گاها ظرف هم می ...

ایوول به مامانت😍

ماشالله به بابات😍

باید روش کار کنم

سگم شیتزو

تربیت شده س ولی بازیگوشه

۴ساله دارمش از یکماهگی 

یکبار وقتی شس ماهه بود واگذارش کردیم اذیت شد برش گردوندیم

خیلی مکمل گرا هستی ،به خودت سخت نگیر عشقم یکم راحت باش چی میشه اگه همه  چیز عالی نباشه  م ...

من همین الانم بخاطر کارسرکار و کار خونه دیسک گردن گرفتم😔

چشم سعی میکنم راحتتر کنار بیام 

اخه شوهرم وقتی ایراد میگیره کل خستگی تو تنم میمونه

چندروز پیش تا ایراد گرفت مجبور شدم جواب بدم

کلا سکوت میکنم و در مواقع حاد عصبی میشم

گفتم تو مدام درحال نت گردی و استراحتی ایرادم میگیری

خودت یه کاری کن به من نگو 

روز بعد سرویس بهداشتی شست

والااا فقط برای مردای ایرانی زن غرغرو جواب میده🤣

دور از جون همتون و خانواده خانواده هاتون البته

رو کمک شوهرت اصلا حساب نکن، چون شوهر من هم هیچ کمکی نمی کنه و بهتر که کاری انجام نده 😒چون مثلا یک ب ...

آره دقیقا شوهر من یه لیوان جابجا میکنه چنان اه و ناله میکنه از خستگی من اگر نصف اون بلد بودم ناز کنم کارم راه میوفتاد

حموم کردن حیوانای خونگی و غذا دادن بهشون رو از سر خودم باز کردم به اون سپردم نمیرسم واقعا

گفتی همین الان هم داغونم بخدا

ممنونم عزیزم  بسلامتی و دل خوش  چقدر خوب . من پتوهارو تابستون میشورم  پرده هم دوتا ...

سلامت باشی عزیزم 

انقد چند منظوره و دستمال کشیدم که نگو🤣 آب جوش و مایع رو نمیدونستم ممنون که گفتی 😘

شیطونک یه مداد دستش بیفته از یه طرف میگیره و به سرعت همه رو نقاشی میکنه 

سلامت باشن همسرتون ما هم خودمون رنگ می زنیم ان‌شاالله. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستان برای تمیز کردن سینک ظرفشویی چی پیشنهاد میدین بجز شوینده ها  راه و ترفندی ندارین که هیچ ...

الکل سینک رو برق میندازه ولی خب موقع استفاده خیلی باید مراقب باشی دیگه 

سرکه هم عالیه 

سرکه و مایع ظرفشویی چربی ها رو هم راحت میبره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من همین الانم بخاطر کارسرکار و کار خونه دیسک گردن گرفتم😔 چشم سعی میکنم راحتتر کنار بیام  اخه ...

خب پس واقعا شوهرتَ بد عادت شده ی وقتایی غرغر هم لازمه😅

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ایوول به مامانت😍 ماشالله به بابات😍 باید روش کار کنم سگم شیتزو تربیت شده س ولی بازیگوشه ۴ساله ...

خیلی از سگ میترسم 

وقتایی که فکرم متشنجه خواب سگ میبینم 

انشالا هرجا هستین سلامت باشین 

الکل سینک رو برق میندازه ولی خب موقع استفاده خیلی باید مراقب باشی دیگه  سرکه هم عالیه  س ...

آب نارنج میزنم برق می افته ولی بازم لکه آب هست .ولی الکل امتحان میکنم . مرسی عزیزم 

سلامت باشی عزیزم  انقد چند منظوره و دستمال کشیدم که نگو🤣 آب جوش و مایع رو نمیدونستم ممنون که ...

اخی عززیزم 

دستکش بزار دستت نسوزه

اب باید خیلی داغ باشه 

این مشکل همه ماماناست خخ