2777
2789
من همین الانم بخاطر کارسرکار و کار خونه دیسک گردن گرفتم😔 چشم سعی میکنم راحتتر کنار بیام  اخه ...

من حاضرم همه ی اینکارارو انجام بدم 

ولی کارمند باشم 

به هیچی فکر نکن عزیز 

هرچی سخت بگیری بدتره 

بزن به بی خیالی شیلان جان

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
دوستان برای تمیز کردن سینک ظرفشویی چی پیشنهاد میدین بجز شوینده ها  راه و ترفندی ندارین که هیچ ...

سلام عزیزم من مایع کرمی سیف استفاده میکنم عملکردش مثل وایتکسه ،خیلی عالیه براق و تمیز میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من امروز وقت دکتر دارم خیلی نکرانم روی پوست صورتم اندازه بک سکه لکه روشن افتاده ،از وقتی عمل ...

سلام سارا جون ،انشالله که چیزی نیست،متاسفانه منم دو سه روزه متوجه شدم روی دو تا دست پسر دومم از این لکه های سفید زده ،زیادن ،اندازه عدس یا کوچیکتر من تا حالا متوجه نشدم خودش میگه خیلی وقته هستن من بهتون نگفتم ،به نظرش چیزی نبوده 

خیلی نگرانم منتظرم پدرش مرخصی بگیره تو این چند روزه آینده ببریمش دکتر 

آب نارنج میزنم برق می افته ولی بازم لکه آب هست .ولی الکل امتحان میکنم . مرسی عزیزم 

خواهش عزیزم 

برا اون لکه آب چاره ای نیست مگر بعد هر بار باز کردن شیر و اتمام شستشو با دستمال نخی خشک کنی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام سارا جون ،انشالله که چیزی نیست،متاسفانه منم دو سه روزه متوجه شدم روی دو تا دست پسر دومم از این ...

خیر باشه ان‌شاالله 

شنیده بودم که مصرف زیاد تخم مرغ هم ممکنه باعث این لکه ها بشه 

حالا ان‌شاالله که ببرین دکتر و چیزی نباشه. 

قدیمی ترها میگن ماست رو با ترشیجات نخورین البته نمیدونم چقدر صحیح هست این قضیه. 

خیر باشه ان‌شاالله  شنیده بودم که مصرف زیاد تخم مرغ هم ممکنه باعث این لکه ها بشه  حالا ا ...

ممنونم فاطمه جون❤️ 

اهل ماست و ترشی نیست ولی تخم مرغ دوست داره 

اگه برص یا پیسی باشه نمیدونم اصلا درمان داره یا نه چون خواهر زنداداشم داره سالهاست کلی هزینه میکنه ولی درمان نشده فقط کنترل شده 

تا حالا تو خانواده خودم و همسرم کسی نداشته ،توکل به خدا بریم دکتر ببینیم چی میگه

ممنونم فاطمه جون❤️  اهل ماست و ترشی نیست ولی تخم مرغ دوست داره  اگه برص یا پیسی باشه نمی ...

نگران نباش عزیزم ان‌شاالله که خیر باشه 

هممون دعا میکنیم براش🌱❤️

ایوول به مامانت😍 ماشالله به بابات😍 باید روش کار کنم سگم شیتزو تربیت شده س ولی بازیگوشه ۴ساله ...

قربونت 😆💕

اره سگا خیلی احساساتینننن🙂

اسمش چیه ؟😍😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹