2777
2789
سلام عزیزم  خدا قوت 🌱 نه من تنوع طلب نیستم زیاد و سبک زندگی مینی مال رو دوست دارم  گرد ...

کارهای عیدتو کردی ماشاالله 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
تنها جایی که ارادم قویه همینه اگه نه کلا اراده قوی ندارم😁😂

😂😂

منم برعکس جای دیگه ارادم قویه ولی تو خوردن و خریذن متاسفانه ضعیف النفسم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی بود روشت حتما استفاده میکنم و اون درختو درست میکنم عکسشو میفرستم  امروز میرم دکتر فردا یا ...

انشاالله که برات جواب بده عزیزم 

از کتاب هم غافل نشو

این کتاب ماجراهای پیپر خیلی خوب به بچه ها یاد میده

نور خواهی مستعد نور شو.... 
حالا که بحث خونه تکونی شد،یادم افتاد که بپرسم شما وسیله های بازیافتیو چکار میکنین؟ مثل شیشه شامپو یا ...

منم اونا رو میزارم تو کیسه زباله بزرگ بعد هنگام فروختن نون خشک هام ،اونارم میفروشم 

انشاالله که برات جواب بده عزیزم  از کتاب هم غافل نشو این کتاب ماجراهای پیپر خیلی خوب به بچه ه ...

نه تا الآن ۸تا کتاب خریدم به علاوه ۴تا کتاب پیش دبستانی ،۲تا سروش کودکان 

ولی ماجراهای پی پر رو ندیده بودم حتما از کتاب فروشی میپرسم

ممنونم ازت بابت پیشنهاد و راهنمایی بی تظیرت 😍😍😍 

نه تا الآن ۸تا کتاب خریدم به علاوه ۴تا کتاب پیش دبستانی ،۲تا سروش کودکان  ولی ماجراهای پی پر ر ...

دیجی کالا هم فکر کنم داشته باشه 

خواهش میکنم عزیز دلم 😘😘😘

آره واقعا من هم نزدیک عید دلم می خواد فقط برم بیرون هم برای خرید و هم جنب و جوش مردم رو ببینم که خیل ...

تو که سحری فرش و پرده هات اماده هست بزرگترین کار عیدو کردی 

من امسال فک نکنم زیاد بتونم کار کنم 

به خاطر همین ترجیح به فرار از خونه رو میدم و دوس دارم برم سفر

دیجی کالا هم فکر کنم داشته باشه  خواهش میکنم عزیز دلم 😘😘😘

اوکی عشقم حتما تهیه میکنم ممنونم ازت فاطمه جونی

بچه ها من امروز وقت دکتر دارم خیلی نکرانم روی پوست صورتم اندازه بک سکه لکه روشن افتاده ،از وقتی عمل کردم پوستم خراب شده دو هفته پوست پوسته شدن پوست صورتم بودم بعدش حسابی قرمز سد و جوش زد الانم جوشا رفتن جز چنتا ،کنار همچن جا که کلی جوش زده بود یک لکه سفید افتاده روشن تر از پوست ثورتم ،میترسم بیماری پیسی باشه 😞بخاطر همین دوست دارم سریعتر برم دکتر پوست ببینم این دیگه چیه 

اخه قبلا خواهرم روی ابروش هم چین لکه ای بود دکتر گفت پیسی خوب موقع اومدی تا بزرگ نشده همه صورتو نگرفته درمان میکنم ،این بیناری ارثیه تو هیچ مدوم از فک و فامیلام و پدربزرو مادربزرگم ندیدم الان میگم نکنه منم دارم این ژن بیماری رو 😞

برام دعا کنید لک و پیس یا همون بیماری آلا نباشه

بچه ها من امروز وقت دکتر دارم خیلی نکرانم روی پوست صورتم اندازه بک سکه لکه روشن افتاده ،از وقتی عمل ...

نگران نباش حتما به  داروی بیهوشی حساسیت داشتی .شاید هم به قول خودت ارثی باشه. پوست خواهرت که خوب شده .انشالله تو هم مشکلی نداری❤❤🌹🌹🌹

بچه ها من امروز وقت دکتر دارم خیلی نکرانم روی پوست صورتم اندازه بک سکه لکه روشن افتاده ،از وقتی عمل ...

نگران نباش عزیزم فکر منفی هم نکن. استرس خودش باعث خیلی اتفاقات بد هست 

انشاالله که از عوارض داروهاست و جای هیچ نگرانی نیست برات

ان شالله که چیزی خاصی نیست. شاید مال داروهای بیهوشی یا چسب دماغت هست. چون خودم به چسب زخم حساسیت دارم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم  خدا قوت 🌱 نه من تنوع طلب نیستم زیاد و سبک زندگی مینی مال رو دوست دارم  گرد ...

ممنونم عزیزم 

بسلامتی و دل خوش 

چقدر خوب . من پتوهارو تابستون میشورم 

پرده هم دوتا زیر پرده ای هست خداروشکر 

من همسرم کار نقاشی هم انجام میدن از این بابت راحتم 😍😍😍 مداد هم با اب جوش و مایع کف بده رو دیوار هیچ اثری ازش نمیمونه 

رنگ کاری خونه از این رو به اون رو میشه 

ایشالا که رنگ میکنین روحیتون هم عوض میشه 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ...