2777
2789
اخی عزیزم  انشالا همیشه سلامت باشن  من یه هفته تموم نمیشه  مامانت هنرمنده میتونه ت ...

قربونت 😁

اره کلا خرید به ادم انرژی میده 😍😎😋

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
وای اخی چقدر زحمت میکشی 🤦😂خوشبحال همکلاسیاش😉

خاک تو سر من چقدر دارم باج میدم 😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم  انشالا همیشه سلامت باشن  من یه هفته تموم نمیشه  مامانت هنرمنده میتونه ت ...

گل های تو محشره کتابخونه ات که عالیه 😍

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام عزیزم خوبی؟ از حالا که زوده برا تمیزکاری، باز کثیف میشه خب در مورد وسیله خریدن، ب نظرم تو این ...

سلام عزیزم ممنونم 

یدفعه نمیرسم خسته میشم قوت بدنی ندارم خخخ

الان که مرتب کنم حواسم هست 

که خراب نشه 

دم دمای عید دست و دلم به کار نمیره 

همش دوست دارم برم بازار 

😂😂😂😂

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
سلام عزیزم ممنونم  یدفعه نمیرسم خسته میشم قوت بدنی ندارم خخخ الان که مرتب کنم حواسم هست  ...

بازار دم دمای عید که حال و هوای دیگه ای داره آخخخ که چقدر دوست دارم

خاک تو سر من چقدر دارم باج میدم 😂

نگووو عزیزم😂😂

برای دختر خودت دیگه خرج کن واسه ی خودتون درست کن، دیگه حالا به هرحال باید با مدرسه کنار اومد 

وگرنه سالای اینده سخت میشه 

واای نسیم عین منی منم عاشق عوض کردن خونه ام شده با چند تا وسیله کوچیک هم باید عوض کنم ،تابلو که من ع ...

اره ما زنا چقدر روحیمون خوبه😍😍😍

اخه دم عید دستم به کار نمیره 

یسال گذاشتم دم عید نتونستم انجام ندادم خخخ

ما تا حالا سه تا خونه عوض کردیم بخاطر تنوع طلبیم 

این یکی رو هم خیلی جاهاشو دست زدیم که به دلم خوش بیاد 

عاشق وسیله و دکور خونم 😍😍😍

خواهرم همیشه میگه تو همیشه با خونت حال میکنی 

راست هم میگه 

وقتی تو خونم لذت میبرم از هر وسیلش 

مسافرت هم دوست دارم یه چند روز بریم 

خرداد ماه با همکار همسرم میخایم بریم ایرانگردی

البته تا اونموقع مردا نزنش زیرش خخخ

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اره ما زنا چقدر روحیمون خوبه😍😍😍 اخه دم عید دستم به کار نمیره  یسال گذاشتم دم عید نتونستم ا ...

😂😂😂

چقدر تو مثل اسمت نسیم هستی ،با هر نسیمی هر گوشه خونتو عوض میکنی دست می‌کشی روش😍

خوب کاری میکنی خونه آدم جایی که بیشتر وقتشو اونجا میگذرونه 

انشالله که نمیزنن زیرش

راستی خودساخته یهو کجا رفتش خبری ازش نیس 

@khodsakhte28  

نگرانتیم چیشده کجایی ؟

سلام عزیزم ممنونم  یدفعه نمیرسم خسته میشم قوت بدنی ندارم خخخ الان که مرتب کنم حواسم هست  ...

کدوم خانومه که بازارو دوست نداره؟😅😂😂

منم خیلی خرید دوست دارم ولی خب اگه الکی باشه جلوی خودمو میگیرم😅

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

گل قشنگم تقدیم به همتون 

انشالا مثل گل باشین ولی عمرتون مثل گل نباشه

هرچند این گل عمرش زیاده خخخ

نگووو عزیزم😂😂 برای دختر خودت دیگه خرج کن واسه ی خودتون درست کن، دیگه حالا به هرحال باید با مدرسه ...

سال اینده تو این مدرسه نیس الان پیشه این مدرسه مهد و پیش دبستانی هستش 

اره والا عجب کارایی میکنما

گل قشنگم تقدیم به همتون  انشالا مثل گل باشین ولی عمرتون مثل گل نباشه هرچند این گل عمرش زیاده ...

چقدر نازه از اونا پایین میره بالا اونم تو آشپزخونه آدم عشق میکنه

سال اینده تو این مدرسه نیس الان پیشه این مدرسه مهد و پیش دبستانی هستش  اره والا عجب کارایی میک ...

اها 

اما خب خودشم عادت میکنه دیگه 😂

موفق باشین ♥️♥️

کدوم خانومه که بازارو دوست نداره؟😅😂😂 منم خیلی خرید دوست دارم ولی خب اگه الکی باشه جلوی خودمو میگ ...

اره واقعا 

چقد خوبه که میتونی جلوشو بگیری

آفرین بهت