2777
2789
اره والا سحر جون باید اینکارو‌کنم  کلی به خاطرش تو مدرسشون مایه میزارم کیک میپزم ،پراشکی میپزم ...

عزیزم من بچه که بودم مامانم کادو میخرید میداد معلم 

معلم میداد به من 😁شما هم میتونی همین کار کنی دخترت که متوجه نمیشه شما گرفتی 

مثلا مامانم میگفت درست بخون تا معلم بهت جایزه بده و خب همین میشد مشوق😂

یا گاهی خودش مستقیم بهم میداد ،الکی خودتو برای مدرسه تو زحمت ننداز به دخترت بده 

البته همیشه دادنش خوب نیس گاهی به عنوان تشویق وگرنه براش عادی میشع😁♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
وای عزیزم  ممنونم از راهنمایی هات منم یک مدت اینکارو میکردم  حبوبات رو کاملا میپختم&nbs ...

وایی شوهرت بگو کمکت بده😂من روزایی که مامانم میره سرکار بابام ناهار درست میکنه 

گاها ظرف هم میشوره و خدایی دستپختش از مامانم بهتر شده😂😂😁عزیزممم نژاد سگت چیههه؟؟😍😍حتما اموزشش بده راحت تر میشه نگهداریش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه ی دوستای گل و گلاب

روز خوبی داشته باشین 

از صحبتاتون لذت بردم 

همه یه پا مشاور هستین😍😍😍

گردگیری خونمو از دیروز شروع کردم

از کابینت اشپزخونه ها 

بعد برم سراغ اتاق خاب 

تا عید فکر کنم کارم طول بکشه 

چون کم کم انجام میدم 

شماها هم گردگیری میکنین ؟از کی شروع میکنین

دلم میخاد تمام وسیله هامو بندازم دور یه سری دیگه بخرم

خیلی تنوع طلبم 

همسرم همیشه با این کارم اذیت میشه 

دیشب گفتم دلم چندتا تابلو جدید میخاد گفت انشالا بعد عید هر چند یه هفته قبلش یکی گرفتم خخخ

همش دوست دارم تو خونه یچیز جدید بیاد روحیم عوض بشه 

شما هم در مورد نحوه ی گردگیری بگین 

چیز جدید یاد بگیریم

تو مجردی هم تنوع طلب بودم 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
عزیزم من بچه که بودم مامانم کادو میخرید میداد معلم  معلم میداد به من 😁شما هم میتونی همین کار ...

اونم کردم کادو هم خریدم دادم بدن بهش ،ولی وقتی خوراکی اینا میبرم خودشون یک مدادی پاک کنی برچسبی چیزی جایزه میدن بهش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اونم کردم کادو هم خریدم دادم بدن بهش ،ولی وقتی خوراکی اینا میبرم خودشون یک مدادی پاک کنی برچسبی چیزی ...

خب اینطور خودت زحمت بیفتی که چی بشه 😂 معلما خوراکی بخورن 

بنظرم به دخترت بدی بهتره 

نمیدونم حالا

سارا جون به جای اینکه این همه زحمت بکشی و کیک پیراشکی روببری مدرسه ،تو خونه خودت فقط یه بچه رو دعوت ...

راس میگی ،با یکی دوستاش که همسنن همسایه ایم ،تابستون سر مسایلی نزاشتم باهاش بازی کنم بازی های خطرناک میکردن باید به مامانش پیام بدم اجازه بده دخترش بعضی عصرا بیاد اینجا 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خب اینطور خودت زحمت بیفتی که چی بشه 😂 معلما خوراکی بخورن  بنظرم به دخترت بدی بهتره  نمی ...

راس میگید من بعد نمیکنم از این کارا ،مستقیم هدیه میخرم میدم به دختر خودم 

تنها معلما نمیخورن اونقدر زیاد میبرم میگم حتما به بچه ها هم بدید ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

اونم کردم کادو هم خریدم دادم بدن بهش ،ولی وقتی خوراکی اینا میبرم خودشون یک مدادی پاک کنی برچسبی چیزی ...

عزیزم بعضی خصوصیتها تو ژن و خون آدمها هست 

به هیچ وجه قابل تغییر نیست 

الان تو دخترم رها یسری خصوصیات هست 

به هیچ وجه قابل تغیر نیست 

چون تو خونشه 

با مادرشوهرم که صحبت کردم گفت اون خانم هم همین خصوصیات رو داشت 

من روش کار کردم ولی خوب نشد 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
سلام به همه ی دوستای گل و گلاب روز خوبی داشته باشین  از صحبتاتون لذت بردم  همه یه پا مش ...

من مامانم یه هفته مونده به عید شروع میکنه😂میگه الان زوده

و اینکه امسال همش میگه میخام مبلارو عوض کنم دیگه خوشم نمیاد😂

اتفاقا خیلی خوبه روحی اینطوریههه😍خیلی خوبه چیزای کوچولو کوچولو برای تزئین بگیر اینطور زود به زود میتونی عوض کنی

راس میگید من بعد نمیکنم از این کارا ،مستقیم هدیه میخرم میدم به دختر خودم  تنها معلما نمیخورن ا ...

😂😂😂😂😂

سارا جون  چقدر خوبه اینطوری هستی ماسالله بهت  شاید من کارام طول میکشه بخاطر اینکه حتی لب ...

خیلی مکمل گرا هستی ،به خودت سخت نگیر عشقم یکم راحت باش چی میشه اگه همه  چیز عالی نباشه 

مادرشوعر من تا لباس زیر شوهرشو اتو میزنه 

الان از پادرد و کمر درد و دست درد ناله میکنه 

من بعضا زیاد کار کنم میگه منو نگاه کن تهت میشی من اینقدر کار کردم چی نصیبم شده خودتو خسته نکن کار همیشه هست 

سلام به همه ی دوستای گل و گلاب روز خوبی داشته باشین  از صحبتاتون لذت بردم  همه یه پا مش ...

سلام عزیزم خوبی؟

از حالا که زوده برا تمیزکاری، باز کثیف میشه خب

در مورد وسیله خریدن، ب نظرم تو این اوضاع اقتصادی بیشتر باید هوای همو داشته باشیم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من مامانم یه هفته مونده به عید شروع میکنه😂میگه الان زوده و اینکه امسال همش میگه میخام مبلارو عوض ک ...

اخی عزیزم 

انشالا همیشه سلامت باشن 

من یه هفته تموم نمیشه 

مامانت هنرمنده میتونه تو یه هفته تمومش کنه 

برای من دو سه ماهی طول میکشه خخخ

اره عاشق خریدم مخصوصا وسیله ی خونه 😘😘😘

راس میگید من بعد نمیکنم از این کارا ،مستقیم هدیه میخرم میدم به دختر خودم  تنها معلما نمیخورن ا ...

وای اخی چقدر زحمت میکشی 🤦😂خوشبحال همکلاسیاش😉

واای نسیم عین منی منم عاشق عوض کردن خونه ام شده با چند تا وسیله کوچیک هم باید عوض کنم ،تابلو که من عاشقم اره حتما بخر 

از الان زود نیس واسه عید 🤔

من اسفند شروع میکنم دو هفته آخرش ،از الان بکنی تا اسفند مجبوری چند بار کنی آخ دلم هوای بهارو کرد کاش امسال راه باز باشه بشه رفت سفر نمیدونم چرا دوست دارم یک کیف کوچیک بردارم بزن به دل دریا بزن به جنگل برم برای خودم