2777
2789
همون پنجشنبه برای گردگیری و جارو کافیه عزیزم ،در طول هفته هم غذا رو یکبار زیاد بپز دوتا بشقاب و دوتا ...

سارا جون 

چقدر خوبه اینطوری هستی ماسالله بهت 

شاید من کارام طول میکشه بخاطر اینکه حتی لباس زیرای شوهرمم تا میکنم

باید از حساسیتم کم کنم و وسایل اضافی روجمع کنم

و یه تجدید نظر کنم واقعا

اینجوری فرسوده و داغون میشم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

سلام دوستای گلممم🥰🥰

صبحتون نیک♥️

ممنونم ازهمتون بخاطر راهنمایی هاتون

من تصمیم دارم واقعا برای وسواسم برم مشاوره

و این بین خونمو خلوت کنم و یکم از کارای اضافی کم کنم

شاید اینجوری هم آرامش بگیرم هم خسته نشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزمم مممنونم از راهنماییت  درست میگی شوهرم غرغرو شده و ایراد میگیره باید عادتس بدم گاه ...

آره عزیزم خودت بدعادتش کردی . تازه ،وقتی که به سلامتی بچه دار بشی ،کارت خیلی سخت میشه چون بچه دوست داره که همه جارو به هم بریزه .و خودت هم اینقدر خسته میشی که نمی تونی همه کارها رو به موقع انجام بدی .

دیروز توی حرفهای دکتر هلاکویی شنیدم که افراد کمال گرا ،اضطراب سنگینی دارند ،پس باید روی این موضوع هم  کار کنی عزیزم .🌹🌹🌹

آره عزیزم خودت بدعادتش کردی . تازه ،وقتی که به سلامتی بچه دار بشی ،کارت خیلی سخت میشه چون بچه دوست د ...

دقیقا 

خیلی اشتباه کردم

باید بیشتر دقت کنم 

خیلی اذیت میکنم خودمو

تو برنامم میذارم ویس ها رو گوش میدم حتما♥️

سحر جون سایت ایران صدا چقدر خوبه 😍😍😍 چه کتاب های خوبی رو صوتی شو کذاشته من که اون کتاب زویا پیرز ...

خواهش میکنم عزیزم .🌹🌹🌹من خودم هم بیشتر ویس گوش می کنم .

راستی ساراجون ،تنها راهی که تو داری اینه که بگردی و یکی دوتا دوست خوب برای دخترت پیدا کنی و حتی براشون هزینه کنی و مثلا باهم اونا رو ببری پارک، براشون خوراکی و بستنی بخری و اینجوری کاری کنی که اون دوستان باعث بشن که رفتار دخترت بهتر بشه .چون بچه ها از همدیگه یاد میگیرند ولی بالذت و شادی .یعنی وقتی صبح ها میره مدرسه ،عصرها حتما باید باز هم با دوستاش باشه و نزاری تنها بمونه.حتی گاهی اوقات شاید از مادر دوستش، خوشت نیاد ولی اگر دخترش با ادبه به خاطر بچه خودت این کارو بکن .تنهایی به بچه ها آسیب می زنه و باعث میشه که تو دنیای تخیلی خودشون فرو  برن .🌹

سلام گلمم  ممنون از راهنماییت  ببین خونمون بزرگه  ما سگ داریم پرنده هم داریم  ...

سلام عزیزم.. رسیدگی به حیوون خونگی خودش زمان بر هم هست 

انشاالله که زودتر شرایط  برات نرمال بشه و انقدر خسته نشی 🌱

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام عزیزم.. رسیدگی به حیوون خونگی خودش زمان بر هم هست  انشاالله که زودتر شرایط  برات نرم ...

ممنونم گلم♥️به امید خدا

چندسالشه ؟ چقدر جذبه ای  چقدر بانمکه🤣🤣

۷سالشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام گلمم  ممنون از راهنماییت  ببین خونمون بزرگه  ما سگ داریم پرنده هم داریم  ...

خود حیون خانگی نگهداریش سخته به خصوص سگ ،کثیف کاریشونم زیاده ،دست تنها هم هستی خسته شدنن طبیعیه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
وای عزیزم  ممنونم از راهنمایی هات منم یک مدت اینکارو میکردم  حبوبات رو کاملا میپختم&nbs ...

رو کمک شوهرت اصلا حساب نکن، چون شوهر من هم هیچ کمکی نمی کنه و بهتر که کاری انجام نده 😒چون مثلا یک بار می خواست ظرف بشوره همش غر می زد که چرا اینقدر ظرف استفاده کردی ،توی یه قابلمه کل مراحل رو انجام بده تا ظرف زیاد کثیف نشه.

به قول دوستمون نگهداری از حیوانات خانگی هم خیلی وقت و انرژی ازت میگیره.

یکم کاراهاتو سبک کن. شیلان جون ،این جوری که تو از خودت کار میکشی از پا می افتی.

ببین مثلا من حدود پنج عصر میرسم خونه  خب یکساعت استراحت و لباس عوض میکنم  بعدش باید شام ...

صبح چند میری ؟

شغلت چیه عشقم ؟

وای عزیزم  ممنونم از راهنمایی هات منم یک مدت اینکارو میکردم  حبوبات رو کاملا میپختم&nbs ...

سخته شرایطت ،به خصوص سگ خیلی سخته ،من یک هفته نگهداشتم پس دادم بس که تو‌خونه رو‌مبلا می‌رفت منم حساس بودم ،الان اونقدر دلبسته سگت هستی که رها کردنش سخته برات ،کاش یکم از شوهرت بخوایی کمکت کنه 

هر هفته یکبار پنجشنبه ها که خونه ای کارگر بیار خونه رو کامل برات تمیز کنه

خواهش میکنم عزیزم .🌹🌹🌹من خودم هم بیشتر ویس گوش می کنم . راستی ساراجون ،تنها راهی که تو داری اینه ...

اره والا سحر جون باید اینکارو‌کنم 

کلی به خاطرش تو مدرسشون مایه میزارم کیک میپزم ،پراشکی میپزم ،شیرینی میخرم ،شکلات میخرم تا الان هربار رفتم دست پر رفتم مدرسشون که یکم بیشتر روی لیا حساسیت نشون بدن و مهربانتر برخورد کنن چون میگخ دوست ندارم نمیرم فقط مشق میگن من خسته میشم وو.....فلانی رو تشویق میکنن منو نه و از این حرفا 

باید هواها گرم شد باز با دوست تابستونش بزار گرم بگیره و بازی کنه

اره والا سحر جون باید اینکارو‌کنم  کلی به خاطرش تو مدرسشون مایه میزارم کیک میپزم ،پراشکی میپزم ...

سارا جون به جای اینکه این همه زحمت بکشی و کیک پیراشکی روببری مدرسه ،تو خونه خودت فقط یه بچه رو دعوت کن .تا گرم شدن هوا صبر نکن از همین هفته بگرد و یکی دوتا، دختر خوب و مودب رو پیدا کن و وقت دخترت رو پرکن .وقتی که ببینه دوستاش چقدر به مدرسه رفتن علاقه دارند خودبه خود دست از لجبازی برمی داره  و دیگه برای هر کاری غر نمی زنه..تو چاره ای نداری که از بچه های دیگه به عنوان خواهر و برادر برای دخترت استفاده کنی چون حتی اگر بچه دوم بیاری هم فاصله سنی شون باهم زیاده و چیزی از  بچه دوم، یاد نمی گیره.🌹

سارا جون به جای اینکه این همه زحمت بکشی و کیک پیراشکی روببری مدرسه ،تو خونه خودت فقط یه بچه رو دعوت ...

حتما هم باید همسن خودش باشند وگرنه دوست داره به اونها امرو نهی کنه و باز هم کارها خراب میشه.