مغز ما در حالت خواب ،وارد مرحله ای میشه که، قسمت هایی کار میکنه ولی ،بعضی از قسمت ها که در بیداری نقش چندانی نداشته ویا کم کارتر بوده ،فعالیت بیشتری داره و نقش اصلی واساسی پیدا میکنه.
ما وقتی که می خوابیم وارد چرخه خواب میشیم .
یعنی هر ۹۰ دقیقه ما وارد یک مرحله جدید میشیم .
بار اول ۵ دقیقه خواب می بینیم.
باردوم ۸ دقیقه
بارسوم ۱۰تا۱۲ دقیقه
بارچهارم ۱۵ تا ۱۸ دقیقه
بار پنجم ۲۵ دقیقه
بنابراین اگر کسی ۷.۵ ساعت می خوابه ،۵ دفعه خواب میبینه.
این خواب بسیار مهم و ضروریه و اگر ما بخوابیم و خواب نبینیم احتمالا بعد از دویا سه روز دچار افسردگی میشیم .
از ۸ ساعتی که می خوابیم ،۲ ساعت برای رفع خستگی فیزیکی و ۶ ساعت برای دفع فشار روانی و در حقیقت تخلیه روانی ،صرف میشه.
یعنی، مغز باید این کارها رو در حالتی که سیستم خوابه انجام بده.
🌜خواب اول معمولا ،مربوط به الانه و دنباله ی حوادث و اتفاقاتیه که در روز انجام دادیم و حالا در خواب اول خودش رو نشون میده.
🌜خواب دوم همچنان بقایای اتفاقات اخیره.
🌜خواب سوم و چهارم مربوط به گذشته است ،یعنی مربوط به ۵ سال قبل حتی ۲۰ سال قبل و یا بیشتر .
🌜خواب پنجم مربوط به اتفاقات آینده است .ولی معنای اون ،این نیست که آینده رو می بینیم .
یعنی ،اگر من قراره برم مسافرت یا مهمانی یا خرید ، این حوادث برای من مطرحه و به گونه ای سرو کله ش توی خواب پنجم پیدا میشه.
در حالت خواب، ضمیر نا آگاه من کنترل رو بدست میگیره و حوادثی رو از دل گذشته من که مربوط به ۲۰ سال قبل و یا دوسال قبله بیرون میاره.
پس ما خواب میبینیم و خواب ها تعبیر دارند .
جز در مواقعی که خواب ها خیلی به هم ریخته و آشفته هستند ،میشه خواب ها رو تعبیر کرد و تعبیر علمی دارند .
اگر کسی شناخت جزئی از ما و شخصیت ما داشته باشه میتونه بگه که خواب ما چه معنی ای میده.
مامعمولا ،در خوابها سه نفریم ،پدرو مادر و خود ما چون مربوط به دوران کودکی ماست.
✈مثلا وقتی که امید و آرزویی داریم خواب پرواز میبینیم.
🕊یا مثلا پرنده نماد پوله و مثلا در خواب چندتا پرنده میبینیم که می خوایم بگیریمش که در آخر میشه یا نمیشه و اگر نیاز مالی داشته باشیم از این مدل خواب ها می بینیم.
😎ما درخواب و رویا میتونیم مقداری از حوادث و اتفاقات آینده رو حدس بزنیم که، این آدم ممکنه چنین و یا چنان بکنه.
ویا امتحان من چنین و چنان میشه.
چون رویاهای ما ،براساس حس و احساس واقعی و بدون سانسور هستند می تونند دقیق تر هم باشند و گاهی رویا ها پیامی رو درباره خودمون، به ما میدن که ازش خبر نداشتیم .
🤔اگر ما خواب سنگین داشته باشیم ،که امواج مغزی ما دلتا بشه یعنی (۴-۰/۵) سیکل در ثانیه
معمولا خواب و رویای ما پاک میشه و صبح میگیم ،من اصلا خواب ندیدم
😰ولی کسانی که صبح بیدار میشن و خوابشون رو به یاد میارن ،به خاطر اینه که خواب سبکی داشتند.
چون اگر خواب ما سبک باشه و امواج مغزی در حالت آلفا( ۱۴-۷ )سیکل در ثانیه باشه ،ما در مرحله آلفا بودیم و خواب یادمون میمونه.
کسانی که خواب آینده رو میبینن و از آینده خبر میدن ،فقط و فقط در یک صورت ممکنه از نظر علمی پرسش برانگیز باشه
در صورتی که عین عین ،اون چیزی که دیدن، اتفاق
بیافته.
یعنی به یک مهمانی بریم و همه ۲۰۰ نفر رو با همون لباس ها و در همون جایی که قرار گرفته بودند رو بگیم که در خواب دیدم.👨👩👧👦👨👩👦👨👩👧👧👪👨👩👦👦👨👩👦👪👨👩👦👦
اینکه خواب ببینیم دوستمون مریضه و یا مادرمون اومده ،واتفاق بیافته، مدرک معتبری نیست چون ما صد دفعه خواب های دیگه رو هم دیدیم و اونها رو می زاریم کنار و این یدونه رو میگیم ،دیدم.
یا شخصی رو برای بار اول می بینیم و میگیم ،من ۵ سال پیش خوابش رو دیده بودم و برام آشناست ،که این هم به خاطر اشتباه مغز در فرستادن تصاویر به قسمت حافظه است که قبلا درباره اش با هم صحبت کردیم.