2777
2789
یکبارم تو بارداریم نصف شب با حال بد از خواب بیدارشدم دیدم حالت تهوع و سوزش معده بدی دارم وبعد چند دق ...

چقدر بد بوده ولی در عوض خواب خوبی دیدی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
واای حالا خوبه تو نایلون بود

اره تو نایلون پیچیده شده بود ولی خب هم چندش بود هم مجبور شدم همه کشوها رو بشورم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها.... از سه شنبه مامان و بابام با خواهرم و برادرم و بچه هاشون اومدن خونمون، آخه دوریم از ه ...

سلام عزیزم خوش بگذره🌹🌹🌹

شوهر خاله ی همسرم دو سال پیش فوت کرد بنده ی خدا 4تا پسر و دوتا دختر داره چند هفته بعد از فوتش خواب د ...

گریم گرفت. تو اون روزا باید بیشتر به فکر خیرات دادن باشن نه ارث

به به انشاالله همیشه به خوشی و دور هم بودن  خوش بگذره بهتون 🌱

ممنونم دوست مهربونم 💖🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام عزیزم خوش بگذره🌹🌹🌹

سلام مهربون.... ممنونم 💐 💐 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
گریم گرفت. تو اون روزا باید بیشتر به فکر خیرات دادن باشن نه ارث

دقیقا... واسه همین ائمه فرمودند انبار دار آیندگان نباشید

اره تو نایلون پیچیده شده بود ولی خب هم چندش بود هم مجبور شدم همه کشوها رو بشورم

😷🤮🤢

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
حالا که بحث داغه بذارید براتون تعریف کنم... من خواب عجیب و غریب زیاد می بینم یه شب خواب دیدم تو یه گ ...

وای چقدر ترسناک ،فکر کنم تا چند روز بعدش حالت بد بوده ،اینجور خوابا تاثیر زیادی میزارن

🙋‍♀️حالا درباره ی خواب و رویا صحبت کنیم یا زوده ؟

سحر جون فقط به من بگو چطوری ناخودآگاهم رو خلوت کنم 

بسیار زیاد خواب میبینم و به شدت خواب هام شلوغ و عجیب غریب و بی ربط هستن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
وای چقدر ترسناک ،فکر کنم تا چند روز بعدش حالت بد بوده ،اینجور خوابا تاثیر زیادی میزارن

آره اصلا یه جوری بودم همش احساس می‌کردم یه خطایی می خواستم مرتکب شم انگار خوابم یه جور تلنگر بود که حواسمو جمع کنم.... یا مثلا یه شب خواب دیدم یه چیزی شبیه اجنه که تو تصوراتم بود در نقش یه دزد به زور اومد خونمون کلی داد کشیدم و تو خواب شوهرم و صدا زدم شوهرم گیرش آورد و هرکاری کرد دست و پاهاش و با طناب ببنده نتونست و از دستش فرار کرد و از پنجره خونمون پرید بیرون و فرار کرد سرم و از پنجره کردم بیرون که ببینم کجا رفته دیدم مثل یه حیوون چهارپا در حال دویدن و وقتی منو دید ایستاد و سرش و برگردوند یه نگاه بهم انداخت و فرار کرد😨الانم که تعریف میکنم پاهام سست میشه

سلام دوستان من خودم خیلی خوابهایی که تعبیر داشته باشه نمیبینم ولی یه خواب از همسرم تعریف میکنم براتون  

مادر شوهرم هفت ساله که فوت کرده حدود سه سال پیش بود  که تو یه تایمی اوضاع مالیمون تعریفی نداشت بعد یه روز همسرم از خواب بیدار شد گفت خواب مامانو دیدم دیشب ،یه کیف پر از طلا داشته منو به زور برده طلافروشی همونجا فروخته اونا رو بعدش بیست میلیون بهم داده انقدر حالم خوب شد که نگو 

بعد حدود دوماه گذشت و خبری نبود دیگه گفتم فقط یه خواب بوده 

تا اینکه همون موقع دقیقا همون بیست میلیون به دستمون رسید خیلی برامون کارگشا بود