2777
2789
وای چقدر حالت بد بوده😰😰😰

خیلی حالم بد بود خیلی فک کن حس میکردم بدون بی حسی و بیهوشی دارن معده ام عمل میکنن میبرنش هر آن مرگ و به چشمام میدیم امیدی به صبح نداشتم ،قورت دادن آب دهنم اونقدر سخت بود تف میکرد قورت نمیدادم ،انگار عر دقیقه یک بنزین میریخت به نای و خلق و معده بعد کبریت مینداخت و آتیشم میزد 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام صبح بخیرهمگی🌸🏵🌺💮  انسان دارای دوبعد جسمی وروحی است ودر قران مبارک نیزدر ایات ۱۲تا۱۴ س ...

اره شبا تو خواب روح می‌ره،یک مرگ موقتی ،

من توخواب به چشمم وقتی باردار بودم دیدم جسمم روی تخت خوابیده داره با ناله چیزی میخونه ،خودم یا روحم از بالا دارم نگاش میکنم ،کنار ائمه ایستادمو میگم تنهام نزارید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا ،چقدر سخت بوده 😢

😞😭

یکبارم تو بارداریم نصف شب با حال بد از خواب بیدارشدم دیدم حالت تهوع و سوزش معده بدی دارم وبعد چند دق ...

آخی عزیزم کاش میرفتی بیمارستان

مادرا خیلی درد میکشن واقعا  من وقت زایمانم دعا میکردم بمیرم راحت شم😭

بچه ها خود ساخته چن روزه نیست چیکار کرد بلاخره؟

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
@minmer     کجایی عزیزم ؟

سلام بچه ها.... از سه شنبه مامان و بابام با خواهرم و برادرم و بچه هاشون اومدن خونمون، آخه دوریم از هم معمولا بیان پیشم چند روزی می‌مونن... إن شاالله از فردا بیشتر میام اینجا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

حالا که بحث داغه بذارید براتون تعریف کنم... من خواب عجیب و غریب زیاد می بینم یه شب خواب دیدم تو یه گندمزار خیلی بزرگ دارم راه میرم یه چیزی که شبیه دود سیاه بود نزدیکم شد دیدم یه سر بزرگ شیطانی داره چشک های قرمز و وحشتناک، با اون دستهای عجیبش محکم چسبید منو دهنمو باز کرد میخواست بزور یه چیزی شبیه به بزاق دهنشو بریزه تو دهنم، خیلی مقاومت کردم ولی نمیتونستم از دستش خلاص شم یهو یادم اومد آیة الکرسی برای دور شدن شیطان خیلی سفارش شده با همون حالت که دهنمو چسبیده بود شروع کردم به خوندن آیة الکرسی یهو به سرعت نور ولم کرد و ازم دور شد... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

شوهر خاله ی همسرم دو سال پیش فوت کرد بنده ی خدا 4تا پسر و دوتا دختر داره چند هفته بعد از فوتش خواب دیدم وسط پذیرایی خونشون با دست و پاهای باز خوابیده و هر کدوم از بچه هاش مشغول کشیدن و کندن یکی از اعضای بدنشن همش داره فریاد میکشه که ولشش کنن، صبح خوابمو برای همسرم تعریف کردم و و شب رفتیم خونه مادرشوهرم، دور هم نشسته بودیم مادرشوهرم یهو گفت دیشب بچه های خاله خونشون جمع شده بودن و داشتن ارث شوهر خاله و تقسیم میکردن همسرم چشمام از تعجب گرد شد و بهم نگاه کرد وقتی خوابمو و برای مادرشوهرم تعریف کرد اونم متعجب شد از خوابی که دیدم 

به سلامتی...چه خوب که دور هم هستین .خوش بگذره🌹🌹🌹🌹🌹

سلامت باشی... ممنون گلم🌺

سلام بچه ها.... از سه شنبه مامان و بابام با خواهرم و برادرم و بچه هاشون اومدن خونمون، آخه دوریم از ه ...

به به انشاالله همیشه به خوشی و دور هم بودن 

خوش بگذره بهتون 🌱

نور خواهی مستعد نور شو.... 
شوهر خاله ی همسرم دو سال پیش فوت کرد بنده ی خدا 4تا پسر و دوتا دختر داره چند هفته بعد از فوتش خواب د ...

وای موهای تنم سیخ شد 

چقدر پدر بودن سخته😞موقع زنده بودن جوری دیگه میخورنت موقع مرگ ارثتو‌ میخورن 😭😭😭

من نمیدونم اینحا کفتم یا نه،ولی من از اتاق دخترم می‌ترسم حس میکنم یک انرژی عجیب بدی اونحاس ،همیشه رو ...

واای😥😥😥

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️