2777
2789
در مورد خون مردگی اطلاعی ندارم  ولی در مورد بختک یه مدت خودم درگیرش بودم  بهش میگن فلج خ ...

من یک مدت توی دعوای شوهرم و پدرم هر شب بختک میافتاد تو‌خوابام 

هرشب همون لحظه که به تخت میرفتم چند دقیقه بعد خواب آشفته و ترسناکی میدیدم و تو خواب نمیتونستم تکون لخورم داد بزنم انگار کسی منو با دستاش نگهداشته فقط چشمام حرکت میکرد ،مثلا خواب وحشتناک چیز سیاه شبیه جن یا خواب زلزله وحشتناک که نمیتونستم فرار کنم یا داد بزنم ،مناسفانه اون تایم هرشب بلااستثنا اینجور خوابی میدیم ،بعد فهمیدم بختک تو زمان هایی که افکارت آشفته هست و استرس تنش داری بیشتر اتفاق میافتن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه زایمان کرده بودم بچه سه ماهه بود برق قطع شد و تا شوهرم بیاد یه ساعت تنها بودم .تو کل ساختمون &n ...

واای الیاس 😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم حالا من خودم هم برام یه اتفاقی شبیه شما، افتاد . البته من اصلا اعتقادی به روح و جن ندارم ،یعن ...

من نمیدونم اینحا کفتم یا نه،ولی من از اتاق دخترم می‌ترسم حس میکنم یک انرژی عجیب بدی اونحاس ،همیشه روزا نه ولی بعضی شبا از دیواراش صدا میاد ،یکبار دخترم نصف شب بیدار شد گفت مامان نمیتونم بخوابم این عمو نمیزاره 😱با دستش نشون میداد و من چیزی نمیدیم طوری از اتاق خارجش کردم یک ماه پیش ما میخوابید ،یک مدت بعد دوباره گفتم برو رو تخت بخواب بعد نصف شب بیدار شد مامان آب میخوام منم رفتم آب بدم کفت بخواب کنار تختم همیشه دراز میکشم کنارش تا بخوابه ،بعد پشتم کردم به دخترم روی زمین دراز کشیدم بعد حس کردم یکی با دو انگشت از پشت به شونه من آروم می نه مثل بیدار کردن کسی به آرامی اولش فکر مردم دخترم ولی وقتی برگشتم پشت سرم دیدم دخترم پشتشو به من کرده و خوابه و جالبه اینه صدای اذان صبح میومد ولی من اونقدز ترسیده بودنم که نمازم نخوندم فوری پریدم پیش شوهرم،هنوزم با تعریف این خاطره حس دو انگشتو رو شونم میکنم ،به خاطر همین همیشه زیر بالش دخترم دعای معراج و قران کوچیک میزارم و نمیدونم از تلقین چیه دخترم همیشه میگه قران بیار اونوقت نمیترسم خواب بدم نمیبینم

آره منم یه بار نصفه شب پاشدم تخم مرغ سرخ کردم خوردم ولی هیچوقت یادم نیست شوهرم میگفت 3 نصفه شب پاشده ...

من یکبار یک هفته از عروسیم گذشته بود خونه خودم بودم ،نصف شبی تشنه و گشنه شده بودم از تنبلی هم نمیتونستم حداقل آب بخورم هرچی بهشوه م گفتم میری آب بیاری من میترسم اونم اونقدر خوابش سنگین بود که جوابم نمیداد ،بعد نصف شب یکی تو لباس حامد به شکل حامد بک لیوان آب و یک تکه کیک آورد برام من نشستم روی تخت خوردم و خوابیدم و حس گرسنگی و تشنکیم رفع شد،صبح گفتم حامد کیک از کجا اوردی مگه ما کیک داشتیم گفت چی میگی گفتم مگه نصف شب تو برام کیک و آب نیاوردی گفت نه ،هنوز نمیدونم خواب بود یا بیداری 😢

اتفاقا ی چیزی میخاستم بگم ولی چون عجیبه نگفتم چون شاید باورش سخت باشه. ی بار تو ی تاپیک گفتم فک کنم ...

واای حالا خوبه تو نایلون بود

چند وقت پیش خواب و بیدار بودم تو اتاق تنها بودم شوهرم رفته بود برای پسرم کتاب قصه بخونه بعد من احساس ...

چه ترسناک

سلام بچه ها صبح تون به خیر 🌹🌹🌹 درباره مساله روح لازمه که یه توضیحی بدم . در کتاب های آسمانی از ...

سلام صبح بخیرهمگی🌸🏵🌺💮

انسان دارای دوبعد جسمی وروحی است ودر قران مبارک نیزدر ایات ۱۲تا۱۴ سوره مؤمنون مراحل مختلف آفرینش جنین ازنطفه،علقه،مضغه، عظام ولحم اشاره شده وگفته شده که خداوند روح خود را در انسان هنگامیکه جنین است دمیده است که به آن ولوج روح میگن

بچه ها بنظرتون روح به جز هنگام مرگ میتونه از جسم خارج بشه؟

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
سلام صبح بخیرهمگی🌸🏵🌺💮  انسان دارای دوبعد جسمی وروحی است ودر قران مبارک نیزدر ایات ۱۲تا۱۴ س ...

سلام عزیزم ،حرفات درسته ،روح هم میتونه خارج بشه مگه نه اینکه هر شب که میخوابیم روح از بدنمون خارج میشه و به اذن خدا موقع بیداری به بدنمون برمیگرده

من یکبار یک هفته از عروسیم گذشته بود خونه خودم بودم ،نصف شبی تشنه و گشنه شده بودم از تنبلی هم نمیتون ...

حامد آورده خواسته پررو نشی اینجوری گفته😁🤓

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
حامد آورده خواسته پررو نشی اینجوری گفته😁🤓

واقعا منو بیدار کرد لبه تخت نشستم ، وایستاد بالاسرم من خوردم هم اب و هم کیکو ،لیوان و پیش دستیو دادم دستش اون رفت از اتاق بیرون ،همینطور تا تموم کنم ایستاده نگام میکردازش تشکر هم کردم و کفتم وای خیلی گرسنه بودم من پتو کشیدم خوابیدم ،ولی ما کیک نداشتیم تو خونه 🤔

یکبارم تو بارداریم نصف شب با حال بد از خواب بیدارشدم دیدم حالت تهوع و سوزش معده بدی دارم وبعد چند دقیقه استفراغ خونی کردم یعنی معده ام طوری درد میکرد هر آن فک میکردم دارن با چاقو میبرنش ،اسید معده هم گلومو سوزونده بود متورم شده بود حتما بک آب ساده هم سخت بود قورت دادنش برام ،حسابی حلق و کلو و نای اینام ملتهب شده بودن ،اون لحظه تنها فکرم بچه تو شکمم بود هی میگفت امشب من میمیزم خدایا من دخترمو به کلی دعا التماس بدست اوردم تو به من دادیش ازم نگیرش ،۴ماهم بود اون لحظه قرص معده خوردم باز بد بود حالم حامدم گفت میخ.ایی بریم بیمارستان منم از ترس آمپول و آندوسکوپی دکتر گفتم نه ساعت ۳ نصفه شب تا صبح صب میکنم خوب نشدم بریم ،حامد بیشعورم گرفت خوابید خدا لعنتش کنه ،منم تا ۴ صبح داشتم از درد میمردم یهو یادم اومد ۷۰ بار حمدو بخونم دردمو اروم بگیره ،به قرآن درد مرگ میچشبدم گریه میکرد از درد معده ،هر لحظه اسبد معده ام بالا میمود مثل بنزین آتیش میزد گلومو شروع کردم به خوندن حمد به هر سختی نمیدونم چنتا خونده بودم که ولی ۷۰ تا نشده بود حس میکنم ۲۰ تا اینا خونده بودم خوابم برد همون لحظه همون اتاق که خوابیدم با اون سرایط با همون نور کم اتاق دیدم ۴نفر بالاسرمن شبیه روحانی و امام ها حتی تو خواب تشخیص دادم یکیشون امام علی و اون یکی امام حسن و دوتا دیگه نشناختم دارن یک پرونده انگار پرونده من بود نکاه مبکردن و سرشونو به نشانه تاسف تکون میدادن منم خودم میدیم که دراز کش تسبیح تو دستم با نالع خوابیدم یهو گفتم توروخدا تنهام نزارید من خیلی میترسم ،بعد گفتن راحت بخواب تا تو خوب نشی ما نمیریم کنارتیم تو بخواب،یهو بیدارشدم دیدم داره صدای الله اکبر اذان صبح میاد و درد معده من از نصف نصف هم کمتر شده یک درد خیلی خیلی کم حس میکنم و راحت خوابیدم