2777
2789
مسخره میکنی؟

نه عزیزم با عکسی ک سحرجون گذاشت بودم😅

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💋♥♥

عزیزم حالا من خودم هم برام یه اتفاقی شبیه شما، افتاد .

البته من اصلا اعتقادی به روح و جن ندارم ،یعنی اگر باشند هم به نظر من  ،کاری از دستشون برنمی یاد و قدرتی ندارند.

اولین باره که جایی تعریف می کنم  ولی یه شب بیدار شدم  که برم آشپزخونه و آب بخورم .

همون موقع صدای دکمه ی پنکه رو از اتاقی که هیچ کس توش نبود شنیدم .

با ترس و لرز رفتم و لامپ اتاق رو روشن کردم و واقعا پنکه روشن شده بود .زیر لب صلوات فرستادم و رفتم تو اتاق تا پنکه رو خاموش کنم ولی دکمه ها کار نمی کرد .

چند بار کلیدهاش رو زدم ولی آخرش پنکه رو از برق کشیدم ...

یه مدت باورم شده بود که کاره ارواحه  و خیلی ترسیده بودم ولی بعدش که منطقی فکر کردم با خودم گفتم شاید بچه ها اینقدر با دکمه پنکه ور رفتن که گیر کرده بوده و یکدفعه روشن شده و یا به خاطر اتصالی، دکمه ها کار نمی کردند .

این قضیه گم شدن لباس ها هم برای خودم پیش اومده ولی بعد از مدتی از جایی که فکرش رو نمی کردم پیدا شده‌.

تازه زایمان کرده بودم بچه سه ماهه بود برق قطع شد و تا شوهرم بیاد یه ساعت تنها بودم .تو کل ساختمون  هیچ کس نبود همه همسایه ها بیرون بودن.بچه رو بغل کرده بودم از جام تکون نخوردم هیچ وسیله روشنایی نداشتیم گوشی هم شارژ نداشت همش  الیاس تو فیلم اغما میومد جلو چشمم. وقتی شوهرم اومده بود تازه به خودم اومدم اینقدر عرق کرده بودم تمام لباسام خیس بود. بعدش شوهر بیخیال من میگفتم میترسم بیا فکر میکرد جدی نمیگم رفته بود اول برا خونه خرید کنه وقتی حال منو دید شرمنده شد که حرفمو جدی نگرفته

بیا یه عکس مخوف تر برات پیدا کردم .🤗

😂😂😂😂😂😂کودک درون روحم که فعال شده😂😂😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام بچه ها صبح تون به خیر 🌹🌹🌹

درباره مساله روح لازمه که یه توضیحی بدم .

در کتاب های آسمانی از جمله اناجیل اربعه(متی - لوقا - مرقس_  یوحنا)

و در پنج سفر یا پنج مرحله تورات(پیدایش _خروج _تثنیه_ اعداد _لاویان)

در این کتابها چیز خاصی راجب روح گفته نشده و غیر از یک گفته کلی ،هیچ چیزی درباره روح نیست.

در تمام قرآن کریم هم فقط یک آیه به موضوع روح اشاره کرده:

یسئلونک عن الروح قل الروح من امر ربی و ما اوتیهم من العلم الا قلیلا.

از تو درباره روح سوال می کنند .بگو: روح امری است از جانب پروردگار و به شما داده نشده است از علم به جز اندکی

.یعنی وقتی پیامبر ما در همین حد درباره این مساله صحبت کرده و گفته بیش از این چیزی نمی دونم ،پس حرفهایی که بقیه درباره ی شناختن روح ،می زنند کاملا بی پایه و اساسه.

عده ای عقیده دارند که روح ماده نیست و مثل مه و یا مثل یک باد و نسیمه ولی مه و باد و نسیم هم مادی هستند و چیزی که مادی نباشه نمیتونه روی جهان مادی اثر بزاره و چیزی رو تغییر بده.

سال ۱۹۰۷ پزشک آمریکایی به نام مک دگال ،آزمایشی رو طراحی کرد و وزن بدن شخصی رو قبل و بعد از مردن اندازه گرفت و به این نتیجه رسید که روح ۲۱/۳گرم وزن داره.

ولی به خاطر ایرادهایی که آزمایش او داشت این فرضیه رد شد و مورد قبول دانشمندان قرار نگرفت ولی 

این حرف بین مردم عادی رواج پیدا کرد که روح دارای

وزنه در حالی که هیچوقت اثبات نشد. 

فیلم ها و یا کتابهایی که در این زمینه هست، هیچ منبع علمی ندارند وفقط برای جذب مخاطب هستند.

علم ما در حال حاضر خیلی محدوده ولی شاید در آینده ،بشر بتونه به پیشرفت های بیشتری در این زمینه دست پیدا کنه .🌹